ΒΙΒΛΙΟ - ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ - ΚΡΙΤΙΚΕΣ

Φίλες, φίλοι,

Σας καλωσορίζουμε στο blog της ομάδας ΒΙΒΛΙΟ-ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ-ΚΡΙΤΙΚΕΣ! Για πόσο μπορούμε να περιπλανηθούμε στον κόσμο του στοχασμού και της συνείδησης; Μέχρι πού αποδεχόμαστε το ελεύθερο πέταγμα της σκέψης; Κι όταν γυρίσουμε στο παρόν, στη λογική, στο «πρέπει», δεν θα πούμε ότι ήταν όνειρο, παράκρουση ή μέθη; Αυτό το ταξίδι της σκέψης στη μέθη και στο όνειρο ευελπιστεί να χαρίσει αυτή η ομάδα στον κάθε αναγνώστη. Να του δώσει φτερά για να ξεκινήσει το μαγικό σεργιάνι του σε έναν κόσμο απόλυτα αληθινό αλλά και τόσο ανεξερεύνητο, στον χώρο του βιβλίου που τόσο αγαπάμε. Και μαζί, να το στηρίξουμε με αγάπη, ήθος, ευγενικές προθέσεις, σκέψεις και πράξεις!

Γιούλη Τσακάλου

Τρίτη 19 Απριλίου 2016

Κριτική άποψη για το βιβλίο "Η επιστροφή" από τη Γιούλη Τσακάλου!



Το βιβλίο αυτό έχει τη δύναμη και τη σοφία να μας ταξιδέψει ψυχικά και πνευματικά. Ένα μυθιστόρημα με πολλή σοφία από την ανατολή, μεστό, καλογραμμένο για έναν απαιτητικό αναγνώστη που έχει ξεπεράσει τα στεγανά για τη σχέση Ελλήνων-Τούρκων!!

http://www.psichogios.gr/site/Books/show/1003199/oi-kores-ths-elladas-1-h-epistrofh


'Όπως πάντα γλυκιά αληθινή και σίγουρη η κυρία Φιλομήλα Λαπατά , εκφράζει απόψεις, εμπειρίες, επιθυμίες, με έναν μοναδικό τρόπο που σου δίνει να καταλάβεις πράγματα που ήδη ίσως γνωρίζεις αυξάνει τη γνώση του εαυτού μας, έχει ένταση.. μέσα από τους δρόμους της αγάπης, της αλήθειας και των σωστών διαδρομών δίνει μια καθαρή εικόνα πως η αγάπη, η σχέση, ο έρωτας κουβαλάνε ώριμη ευθύνη .. 

Θα έλεγα πως αυτό το βιβλίο μας πιάνει από το χέρι και μας περπατά στο παρελθόν και μετά στο παρόν και στην ευθύνη που ο καθένας μας εχει απέναντι στην καλοσύνη αλλά και στην αλαζονεία!! Δίνει φως στα σκοτάδια της κουκουλωμένης ψυχής και μας προσφέρει ένα αστεράκι που μας ανοίγει τον ορίζοντα .. μέρες που ζούμε το βιβλίο είναι παρηγοριά και διέξοδος και ένα καλό βιβλίο είναι μια καλή παρέα και μια ελπίδα ότι δεν χάθηκαν τα πάντα. 

Η συγγραφέας μας κυρία Λαπατά μας δίνει πάντα πράγματα που ακουμπάμε την ψυχή μας!! 

Συγχαρητήρια για μένα τα βιβλία της είναι πηγή ζωής! Χαράσσει δικό της δρόμο και παρασύρει κι εμάς να ακολουθήσουμε! 

Μια απλόχερα δοσμένη και ψαγμένη έμπνευση!!!


διαχειρίστρια και δημιουργός της σελίδας ΒΙΒΛΙΟ-ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ - ΚΡΙΤΙΚΕΣ
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου