ΒΙΒΛΙΟ - ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ - ΚΡΙΤΙΚΕΣ

Φίλες, φίλοι,

Σας καλωσορίζουμε στο blog της ομάδας ΒΙΒΛΙΟ-ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ-ΚΡΙΤΙΚΕΣ! Για πόσο μπορούμε να περιπλανηθούμε στον κόσμο του στοχασμού και της συνείδησης; Μέχρι πού αποδεχόμαστε το ελεύθερο πέταγμα της σκέψης; Κι όταν γυρίσουμε στο παρόν, στη λογική, στο «πρέπει», δεν θα πούμε ότι ήταν όνειρο, παράκρουση ή μέθη; Αυτό το ταξίδι της σκέψης στη μέθη και στο όνειρο ευελπιστεί να χαρίσει αυτή η ομάδα στον κάθε αναγνώστη. Να του δώσει φτερά για να ξεκινήσει το μαγικό σεργιάνι του σε έναν κόσμο απόλυτα αληθινό αλλά και τόσο ανεξερεύνητο, στον χώρο του βιβλίου που τόσο αγαπάμε. Και μαζί, να το στηρίξουμε με αγάπη, ήθος, ευγενικές προθέσεις, σκέψεις και πράξεις!

Γιούλη Τσακάλου

Τετάρτη 15 Μαρτίου 2017

ΒΙΒΛΙΟ-ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ-ΚΡΙΤΙΚΕΣ, Κριτική άποψη της κας Αναστασίας Δημακοπούλου για το βιβλίο "ΈΛΛΗ Η ΕΓΓΟΝΗ ΤΟΥ ΑΙΟΛΟΥ - ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΚΟΥΡΚΟΥΔΙΑΛΟΥ" Εκδόσεις Πνοή!



 περισσότερα για το βιβλίο εδώ





Ένα ταξίδι στ΄απόκρυφα μονοπάτια του έρωτα, μας υπόσχεται η συγγραφέας Αλεξάνδρα Κουρκούδιαλου, που έρχεται να γοητεύσει με την πνοή και τον αγέρα, που σκορπά η ηρωίδα της, η Έλλη! 

Μία ερωτική ιστορία δύναμης, αλήθειας και πάθους! 

Μία καθημερινη κοπέλα είναι η Έλλη, ζυμώνεται και δυναμώνει με τα εμπόδια και τις δυσκολίες της ζωής, ερωτεύεται, νιώθει την θλίψη, βιώνει τον πόνο της απώλειας χωρίς όμως να κάμπτεται το ηθικό της. Συναισθήματα έντονα θα σημαδέψουν ψυχή και μυαλό! Τρεις άνδρες θα την οδηγήσουν στα μυστηριώδη μονοπάτια του έρωτα. 

Έρχεται πρόσωπο με πρόσωπο με τα πραγματικά της “θέλω”, γνωρίζει τον αληθινό της εαυτό! Ανακαλύπτει κρυμμένα όνειρα, τα οποία κατα την διάρκεια της ζωής της, αρχίζουν να παίρνουν σάρκα και οστά! Κόντρα σε κώδικες και κανόνες, ακόμα και των αγαπημένων της γονιών, πλησιάζει ανεκπλήρωτους μέχρι τότε στόχους, αγγίζει τ΄όνειρο και γεύεται την μαγεία που εκπέμπει! 

Ταξιδεύουμε με την Έλλη λοιπόν, σαν μια άλλη εγγονή του Αιόλου, σε μια ζωή που βρίθει από δοκιμασίες, προκλήσεις, με άλματα ουσιαστικά για την πραγματοποίηση του ονείρου και την ψυχική ανάταση, αποκτάμε εμπειρίες, γνώσεις, αλήθειες, ζούμε τον έρωτα! Η ιστορία της ζωής της ξεδιπλώνεται, με την όμορφη γραφή της συγγραφέας, γρήγορα, συναρπαστικά, με ανατροπές που επιδρούν στην ψυχοσύνθεσή της, μέσα από ένα καταιγισμό συναισθημάτων! 

Ένα ευκολοδιάβαστο βιβλίο με απλή, προσιτή γραφή, γοητεύει τον αναγνώστη με την πλοκή και τις ανατροπές του! Αντικρουόμενα συναισθήματα, περιγραφικές εικόνες συνοδεύουν την γραφή της, σ΄αυτό το αδιάλειπτο ταξίδι, ψυχικής αγαλλίασης και λύτρωσης! 

Εύχομαι στο βιβλίο να πάρει την θέση που του αξίζει! Στην συγγραφέα να είναι πάντα δημιουργική για να προσφέρει στους αναγνώστες της πολλά, παρόμοια ταξίδια! 

ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΔΗΜΑΚΟΠΟΎΛΟΥ για την ομάδα
ΒΙΒΛΙΟ-ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ-ΚΡΙΤΙΚΕΣ



2 σχόλια:

  1. Σας ευχαριστώ από την καρδιά μου! Δύναμη, αλήθεια και έρωτα σε όλες τις γυναίκες! Αλεξάνδρα Κουρκούδιαλου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Alexandra Kourkoudialou-Elli "Τα ΘΕΛΩ της ΑΠΕΡΑΝΤΑ ΜΕΓΑΛΑ" ... Με δύναμη, αλήθεια και έρωτα σας εύχομαι αλλεπάλληλες συγκινήσεις μέσα απο ταξίδια του νου & της καρδιάς. Σας ευχαριστώ κα Δημακοπούλου για την ευαισθησία αλλά και την αγάπη σας για το πόνημά μου. Μια μεγάλη αγκαλιά σε όσους αγάπησαν το βιβλίο μου και ένα τεράστο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ σε όσους το πίστεψαν. Στην ΑΛΗΘΕΙΑ δεν υπάρχει επιστροφή...Στον Ερωτα δεν υπάρχει αδιέξοδο...Ένας αυτοκινητόδρομος χωρίς όρια ταχύτητας , ο δρόμος της ΑΓΑΠΗΣ. Σας ευχαριστώ για τη φιλοξενία εδώ και καλή συνέχεια!Αλεξάνδρα Κουρκούδιαλου

    ΑπάντησηΔιαγραφή