ΒΙΒΛΙΟ - ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ - ΚΡΙΤΙΚΕΣ

Φίλες, φίλοι,

Σας καλωσορίζουμε στο blog της ομάδας ΒΙΒΛΙΟ-ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ-ΚΡΙΤΙΚΕΣ! Για πόσο μπορούμε να περιπλανηθούμε στον κόσμο του στοχασμού και της συνείδησης; Μέχρι πού αποδεχόμαστε το ελεύθερο πέταγμα της σκέψης; Κι όταν γυρίσουμε στο παρόν, στη λογική, στο «πρέπει», δεν θα πούμε ότι ήταν όνειρο, παράκρουση ή μέθη; Αυτό το ταξίδι της σκέψης στη μέθη και στο όνειρο ευελπιστεί να χαρίσει αυτή η ομάδα στον κάθε αναγνώστη. Να του δώσει φτερά για να ξεκινήσει το μαγικό σεργιάνι του σε έναν κόσμο απόλυτα αληθινό αλλά και τόσο ανεξερεύνητο, στον χώρο του βιβλίου που τόσο αγαπάμε. Και μαζί, να το στηρίξουμε με αγάπη, ήθος, ευγενικές προθέσεις, σκέψεις και πράξεις!

Γιούλη Τσακάλου

Τρίτη 7 Μαρτίου 2017

Συνάντηση της ομάδας ΒΙΒΛΙΟ-ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ-ΚΡΙΤΙΚΕΣ 22 Απριλίου 2017 - 2-4μμ στον Ιανό!




Η ομάδα ΒΙΒΛΙΟ-ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ-ΚΡΙΤΙΚΕΣ διοργανώνει στον ΙΑΝΟ βιβλιοφιλική συνάντηση των μελών της!


Φίλοι και φίλες …

Μετά από πρόταση πολλών μελών της ομάδας μας ΒΙΒΛΙΟ-ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ-ΚΡΙΤΙΚΕΣ που εξέφρασαν την επιθυμία για άλλη μια φορά να βρεθούμε από κοντά να τα πούμε και επειδή είναι και δική μου χαρά να συναντηθούμε προχώρησα στην υλοποίηση της κοινής μας επιθυμίας ….. να γίνει η συνάντησή μας !!!


Θα έχουμε την χαρά ανάμεσά μας να είναι πολλοί αγαπημένοι συγγραφείς μας………

Την εκδήλωση θα καλύψει δημοσιογραφικά το ΒΟΟΚΙΑ !!

Γενικότερα θα δοθεί η ευκαιρία στα μέλη μας που επικοινωνούν μέσα από την ομάδα και δεν γνωρίζονται προσωπικά να γνωριστούν και από κοντά, είναι μια καλή ευκαιρία να βρεθούμε , να περάσουμε όμορφα γιατί η ανάγκη για ανθρώπινη επικοινωνία είναι ότι καλύτερο στις μέρες μας που τόσες δυσκολίες μας ταλαιπωρούν. 

Παράλληλα με τον καφέ μας θα μπορούμε να συζητήσουμε , να ανταλλάξουμε απόψεις και με τους αγαπημένους μας συγγραφείς !! γενικά θα έχουμε ένα απόγευμα όπου παρεούλα όλοι μας θα το απολαύσουμε όπως εμείς θέλουμε.

Για τη συμμετοχή σας στην συνάντηση πατήστε εδώ

Σας περιμένουμε !!

Ευχαριστώ ΟΛΟΥΣ για την αξιόλογη συμμετοχή σας !! ομορφαίνει την ομάδα μας !!

Σας περιμένουμε στις 22 Απριλίου παραμονή της ημέρας του βιβλίου στον Ιανό για να ενώσουμε τις δυνάμεις μας!

Με άπειρη εκτίμηση,
Γιούλη Τσακάλου
bloger/Διαχειρίστρια/Δημιουργός της ομάδας
ΒΙΒΛΙΟ-ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ-ΚΡΙΤΙΚΕΣ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου