ΒΙΒΛΙΟ - ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ - ΚΡΙΤΙΚΕΣ

Φίλες, φίλοι,

Σας καλωσορίζουμε στο blog της ομάδας ΒΙΒΛΙΟ-ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ-ΚΡΙΤΙΚΕΣ! Για πόσο μπορούμε να περιπλανηθούμε στον κόσμο του στοχασμού και της συνείδησης; Μέχρι πού αποδεχόμαστε το ελεύθερο πέταγμα της σκέψης; Κι όταν γυρίσουμε στο παρόν, στη λογική, στο «πρέπει», δεν θα πούμε ότι ήταν όνειρο, παράκρουση ή μέθη; Αυτό το ταξίδι της σκέψης στη μέθη και στο όνειρο ευελπιστεί να χαρίσει αυτή η ομάδα στον κάθε αναγνώστη. Να του δώσει φτερά για να ξεκινήσει το μαγικό σεργιάνι του σε έναν κόσμο απόλυτα αληθινό αλλά και τόσο ανεξερεύνητο, στον χώρο του βιβλίου που τόσο αγαπάμε. Και μαζί, να το στηρίξουμε με αγάπη, ήθος, ευγενικές προθέσεις, σκέψεις και πράξεις!

Γιούλη Τσακάλου

Τρίτη 10 Οκτωβρίου 2017

ΚΛΗΡΩΣΗ 25/10/17 ΒΙΒΛΙΟ-ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ-ΚΡΙΤΙΚΕΣ 'Η μάγισσα - Camilla Lackberg" Εκδόσεις Μεταίχμιο!




Η ομάδα μας ΒΙΒΛΙΟ-ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ-ΚΡΙΤΙΚΕΣ φιλοξενεί ένα μεγάλο διαγωνισμό για το συναρπαστικό αστυνομικό μυθιστόρημα "Camilla Lackberg Η μάγισσα" που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Μεταίχμιο. Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί στις  25/10/17!



Ακολουθήστε προσεκτικά τα βήματα για να πάρετε μέρος στον διαγωνισμό :



1) Κάντε like στην ομάδα μας ΒΙΒΛΙΟ-ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ-ΚΡΙΤΙΚΕΣ στην ανάρτηση με την κλήρωση του βιβλίου ..

2) like στη σελίδα Εκδόσεις Μεταίχμιο - Ekdoseis Metaixmio
https://www.facebook.com/ekdoseis.metaixmio/?fref=ts

3) Κοινοποιήστε την στον τοίχο σας !! αφήστε το σχόλιό σας και μπείτε στην κλήρωση που θα πραγματοποιηθεί  25 Οκτωβρίου !!! 1 τυχερος/η θα κερδίσουν ενα αντίτυπο από το μυθιστόρημα!


Λίγα λόγια για το βιβλίο  

Ένα ειδυλλιακό αγρόκτημα έξω από τη Φιελμπάκα, στις παρυφές του δάσους. Μια ευτυχισμένη οικογένεια. Μια ηλιόλουστη καλοκαιρινή μέρα. Τίποτα δεν προμηνύει ότι σε λίγες ώρες όλα θα έχουν ανατραπεί. Η είδηση της εξαφάνισης της τετράχρονης Νία πέφτει σαν κεραυνός στην τοπική κοινωνία και ξαναξυπνά τον εφιάλτη.

Από το ίδιο αγρόκτημα τριάντα χρόνια πριν είχε εξαφανιστεί ένα συνομήλικο κορίτσι, η Στέλλα, που βρέθηκε στη συνέχεια δολοφονημένη. Δύο δεκατριάχρονες φίλες καταδικάστηκαν για τη δολοφονία της. Η μία εξακολουθεί να μένει στη Φιελμπάκα, όπου έχει καταφέρει να χτίσει μια ήσυχη ζωή, η άλλη, διάσημη σταρ του Χόλιγουντ πλέον, έχει επιστρέψει στο ψαροχώρι για πρώτη φορά μετά τον φόνο.
Μήπως οι δύο υποθέσεις συνδέονται; Μήπως οι έρευνες της αστυνομίας επηρεαστούν από την έρευνα της Ερίκα για την υπόθεση «Στέλλα», που είναι το θέμα του επόμενου βιβλίου της; Μήπως η ρίζα του κακού κρύβεται ακόμα πιο βαθιά στο παρελθόν, στο ανελέητο κυνήγι μαγισσών του 17ου αιώνα;
Η δέκατη περιπέτεια του επιθεωρητή Πάτρικ και της αγαπημένης του συζύγου Ερίκα είναι μια σκοτεινή ιστορία που αποτυπώνει εξαιρετικά το σύγχρονο πρόσωπο της σουηδικής κοινωνίας με πρωταγωνιστές νέους ανθρώπους, που είναι τα θύματα των αμαρτιών των προηγούμενων γενιών.
ΓΙΟΥΛΗ ΤΣΑΚΑΛΟΥ
ΒΙΒΛΙΟ-ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ-ΚΡΙΤΙΚΕΣ 



Camilla Lackberg



Η Camilla Lackberg (Καμίλα Λέκμπεργ) γεννήθηκε στις 30 Αυγούστου 1974 και μεγάλωσε στη Φιελμπάκα, ένα ψαροχώρι, 140 χλμ. περίπου από το Γέτεμποργ. Στη Φιελμπάκα εκτυλίσσονται και όλες οι ιστορίες των βιβλίων της. Από παιδί ήθελε να γίνει συγγραφέας. Μόλις έντεκα χρονών είχε διαβάσει όλα τα βιβλία της Αγκάθα Κρίστι. Σπούδασε οικονομικά στο πανεπιστήμιο του Γέτεμποργ και εργάστηκε ως οικονομολόγος για μερικά χρόνια στη Στοκχόλμη. Ένα σεμινάριο δημιουργικής γραφής, το οποίο παρακολούθησε στη Στοκχόλμη, στάθηκε η αφορμή για να αλλάξει καριέρα. Σήμερα τα βιβλία της σειράς με πρωταγωνιστές τη συγγραφέα Ερίκα –το alter ego της Καμίλα– και τον αστυνομικό Πάτρικ έχουν ξεπεράσει τα 20.000.000 αντίτυπα σε όλο τον κόσμο. Όλα τα αστυνομικά μυθιστορήματα της Καμίλα κυκλοφορούν από τις εκδόσεις Μεταίχμιο. Για να διαβάσετε περισσότερα www.camillalackberg.com



ΒΙΒΛΙΑ

11 σχόλια:

  1. Πάντα με επιτυχίες και χαμόγελα πολλά.
    Ευχαριστούμε πολύ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ευχαριστούμε πολύ για το υπέροχο δώρο 💜💚💙💜💚💙

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μαρία Τσουράκη
    Ευχαριστουμε πολύ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ευχαριστούμε πολύ, μακάρι να σταθώ τυχερή!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Σας ευχαριστούμε πολύ!
    Αγαπημένη Καμίλα Λέκμπεργ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή