ΒΙΒΛΙΟ - ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ - ΚΡΙΤΙΚΕΣ

Φίλες, φίλοι,

Σας καλωσορίζουμε στο blog της ομάδας ΒΙΒΛΙΟ-ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ-ΚΡΙΤΙΚΕΣ! Για πόσο μπορούμε να περιπλανηθούμε στον κόσμο του στοχασμού και της συνείδησης; Μέχρι πού αποδεχόμαστε το ελεύθερο πέταγμα της σκέψης; Κι όταν γυρίσουμε στο παρόν, στη λογική, στο «πρέπει», δεν θα πούμε ότι ήταν όνειρο, παράκρουση ή μέθη; Αυτό το ταξίδι της σκέψης στη μέθη και στο όνειρο ευελπιστεί να χαρίσει αυτή η ομάδα στον κάθε αναγνώστη. Να του δώσει φτερά για να ξεκινήσει το μαγικό σεργιάνι του σε έναν κόσμο απόλυτα αληθινό αλλά και τόσο ανεξερεύνητο, στον χώρο του βιβλίου που τόσο αγαπάμε. Και μαζί, να το στηρίξουμε με αγάπη, ήθος, ευγενικές προθέσεις, σκέψεις και πράξεις!

Γιούλη Τσακάλου

Τετάρτη 14 Φεβρουαρίου 2024

ΒΙΒΛΙΟ-ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ-ΚΡΙΤΙΚΕΣ η άποψη της Λένας Παπανικολάου για το βιβλίο "Στις Νότες του Έρωτα, Εκδόσεις SILK


Στις Νότες του Έρωτα

Ελενα Αντωνίου – Εκδόσεις BELL

Για να μπορέσεις να ξαναχτίσεις πρέπει πρώτα να γκρεμίσεις συθέμελα.

Έλενα Στεργίου: Έχει μια επιτυχημένη καριέρα στο τραγούδι. Πλέει σε πελάγη ευτυχίας. Έχει όλα όσα χρειάζεται στη ζωή της , την αγάπη του κόσμου και την αγάπη του αρραβωνιαστικού της.

Ο καιρός για το γάμο της πλησιάζει και ενώ   βρίσκεται σε περιοδεία  με προγραμματισμένες συναυλίες στην Αμερική μαθαίνει με τον πιο άσχημο τρόπο την προδοσία του αρραβωνιαστικού της.

Νιώθοντας τη γη να φεύγει κάτω από τα πόδια της, ακυρώνει τα πάντα και καταλήγει στην πολιτεία του Νάσβιλ .

Εκεί κρύβεται πίσω από το πλήθος της ανωνυμίας και με νέα ταυτότητα αποφασίζει να κάνει μια καινούργια αρχή, μακριά από όλους και όλα.

Τζόρτζ Κάνινγκ: Πασίγνωστος μουσικός παραγωγός μετράει  και αυτός τις πληγές του. Εδώ και πέντε χρόνια έχει εξαφανιστεί  από τα φώτα της μουσικής σκηνής.  Ζει απομονωμένος στο ράντσο του,  αρνείται ότι έχει να κάνει με την προηγούμενη ζωή του .

Και ενώ οι μέρες κυλάνε  η μία πιο ανούσια από την άλλη, έρχεται η στιγμή που θα αλλάξει τα πάντα.

Η αναπάντεχη συνάντηση του Τζόρτζ και της Έλενας!

Η γνωριμία τους  δρα καταλυτικά πάνω τους .

Καταφέρνουν με απόλυτη επιτυχία  να τρυπώσει ο ένας  στο μυαλό του άλλου και να εξάψει τη φαντασία του.

Τα ψήγματα της  λογικής εξαφανίζονται και κάθε άμυνα  γίνεται χίλια κομμάτια . 

Θα συστηθούν με τις ''δανεικές'' τους ταυτότητες, μιας και δεν ειναι προετοιμασμένοι για να διαχειριστούν αυτό που τους συμβαίνει. 

 Η γνωριμία τους  θα αμβλύνει τον πόνο, θα ξεθωριάσει κάθε  άσχημη ανάμνηση και θα  αναζωπυρώσει  ξεχασμένα συναισθήματα γεμάτα υποσχέσεις. 

Μέρα  με την μέρα ο έρωτας  τους θεριεύει. Είναι  ζήτημα χρόνου να μαθευτούν  οι αληθινές τους ταυτότητές, αλλά κανείς τους  δεν νιώθει   έτοιμος  ακόμη για να μοιραστεί το παρελθόν του.

Η ενοχή είναι ένα αιχμηρό όπλο που καταφέρνει  οδυνηρά χτυπήματα με χειρουργική ακρίβεια ! 

Όταν έρθει στο φως  η αποκάλυψη της αλήθειας  θα νιώσουν προδομένοι  και εξοργισμένοι !Θα χαθεί κάθε εμπιστοσύνη. Θα αρχίσουν  να αμφιβάλουν  ο ένας για τα κίνητρα του άλλου. Ο σπόρος της αμφιβολίας θα τρυπώσει μέσα τους, αβεβαιότητα, εγωισμός και  περηφάνια  θα κερδίσει πανηγυρικά όλο και παραπάνω έδαφος φέρνοντας το τελειωτικό ρήγμα στη σχέση τους . 

Η δυσκολία τώρα  είναι να μπορέσουν να σταθούν στα πόδια τους, να  ξαναφέρουν την ηρεμία στη ζωή τους, αλλά αυτό είναι αδύνατον!

Είναι εξαρτημένοι ο ένας από τον άλλον.

Η ένταση και ο πόνος των τελευταίων ημερών πετάνε στην άκρη κάθε επιφυλακτικότητα. 

 Ξεσπάνε  μπροστά τους χωρίς ντροπή, χωρίς αναστολές. καθώς  η ψυχή τους γυρεύει την λύτρωση κάθε πολύτιμος αυτοέλεγχος διαλύεται.

Ένα απολαυστικό μείγμα αγάπης και έρωτα για τις δεύτερες ευκαιρίες της ζωής .

Η νέα εθιστική ιστορία αγάπης από την αγαπημένη Έλενα Αντωνίου μας ταξιδεύει στο Νάσβιλ με την ιστορία της Έλενας και του Τζόρτζ !

Έρωτα και Πάθος χωρίς όρια !

ΤΑ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΑ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ  ΚΑΤΑΚΤΟΥΝ ΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΛΟΓΙΚΗΣ!

 Ο φτερωτός Θεός ρίχνει τα βέλη του και στέφεται  για άλλη μια φορά  ο μόνος νικητής!

 


Λένα Παπανικολάου

ΒΙΒΛΙΟ-ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ-ΚΡΙΤΙΚΕΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου