ΒΙΒΛΙΟ - ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ - ΚΡΙΤΙΚΕΣ

Φίλες, φίλοι,

Σας καλωσορίζουμε στο blog της ομάδας ΒΙΒΛΙΟ-ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ-ΚΡΙΤΙΚΕΣ! Για πόσο μπορούμε να περιπλανηθούμε στον κόσμο του στοχασμού και της συνείδησης; Μέχρι πού αποδεχόμαστε το ελεύθερο πέταγμα της σκέψης; Κι όταν γυρίσουμε στο παρόν, στη λογική, στο «πρέπει», δεν θα πούμε ότι ήταν όνειρο, παράκρουση ή μέθη; Αυτό το ταξίδι της σκέψης στη μέθη και στο όνειρο ευελπιστεί να χαρίσει αυτή η ομάδα στον κάθε αναγνώστη. Να του δώσει φτερά για να ξεκινήσει το μαγικό σεργιάνι του σε έναν κόσμο απόλυτα αληθινό αλλά και τόσο ανεξερεύνητο, στον χώρο του βιβλίου που τόσο αγαπάμε. Και μαζί, να το στηρίξουμε με αγάπη, ήθος, ευγενικές προθέσεις, σκέψεις και πράξεις!

Γιούλη Τσακάλου

Δευτέρα 18 Απριλίου 2016

Κριτική άποψη του βιβλίου "Φόνος 5 αστέρων" της Γιούλης Γεωργίας Τσακάλου

Ενα βιβλίο που ιντριγκάρει τον κάθε αναγνώστη , εγείροντας του με τον πλέον εύστοχο τρόπο μιαν επιτακτική ανυπομονησία να ανακαλύψει αμέσως το περιεχόμενό του. Ένα ταξίδι γεμάτο μυστήριο έφτασε στο τέλος του.

https://www.dioptra.gr/Vivlio/508/712/Fonos-5-asteron/



Συναισθήματα δυνατά έντονα, σκηνές αγωνίας φόβου ανατρεπτικές. Ετοιμαστείτε να μαγευτείτε, ετοιμαστείτε να πάθετε εμμονή. O "Φόνος 5 αστέρων" είναι από εκείνα τα βιβλία που, μόλις τα τελειώνεις, τα προτείνεις σε όποιον ξέρεις, ώστε να έχεις κάποιον να μοιραστείς την εμμονή σου και να ξαναζήσεις το συναίσθημα.





Η κυρία Ακρίτα κρατάει την πιο συγκλονιστική ανατροπή για το τέλος ετσι αποδεικνύει πως γνωρίζει καλά το… «Μυστικό» της συγγραφής ενός συναρπαστικού αστυνομικού βιβλίου.





Ανακαλύψτε το μέσα απο τις υπέροχες σελίδες του!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου