ΒΙΒΛΙΟ - ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ - ΚΡΙΤΙΚΕΣ

Φίλες, φίλοι,

Σας καλωσορίζουμε στο blog της ομάδας ΒΙΒΛΙΟ-ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ-ΚΡΙΤΙΚΕΣ! Για πόσο μπορούμε να περιπλανηθούμε στον κόσμο του στοχασμού και της συνείδησης; Μέχρι πού αποδεχόμαστε το ελεύθερο πέταγμα της σκέψης; Κι όταν γυρίσουμε στο παρόν, στη λογική, στο «πρέπει», δεν θα πούμε ότι ήταν όνειρο, παράκρουση ή μέθη; Αυτό το ταξίδι της σκέψης στη μέθη και στο όνειρο ευελπιστεί να χαρίσει αυτή η ομάδα στον κάθε αναγνώστη. Να του δώσει φτερά για να ξεκινήσει το μαγικό σεργιάνι του σε έναν κόσμο απόλυτα αληθινό αλλά και τόσο ανεξερεύνητο, στον χώρο του βιβλίου που τόσο αγαπάμε. Και μαζί, να το στηρίξουμε με αγάπη, ήθος, ευγενικές προθέσεις, σκέψεις και πράξεις!

Γιούλη Τσακάλου

Τρίτη 10 Μαΐου 2016

Βραδιά μύησης στην Ουρανόεσσα του Κώστα Κρομμύδα!


Εντυπώσεις απο ένα βιβλίο που πραγματικά με το που το πήρα στα χέρια μου με συγκίνησε!!! Νοσταλγικό, συγκινητικό, υπέροχο ταξίδι, με την καταπληκτική γραφή του ΚΩΣΤΑ ΚΡΟΜΜΥΔΑ, πολλά ενδιαφέροντα ιστορικά στοιχεία, δομημένοι ήρωες, πολλά συναισθήματα. Με εχει καθηλώσει κι ακόμα είμαι στα μισά περίπου του βιβλίου!!! 




Δεν κρατήθηκα να μη γράψω δυο λόγια μετά την καταπληκτική βραδιά μύησης στην Ουρανόεσσα (εκδόσεις Διόπτρα)!! 

Το ταξίδι μας ξεκίνησε με μια βραδιά μύησης για λίγους εκλεκτούς καλεσμένους και πολλές εκπλήξεις. Οικοδεσποτες ο συγγραφέας μας κύριος Κώστας Κρομμύδας με την υπέροχη σύζυγό του Μαρίνα Γιώτη και την μοναδική κόρη τους Βαια!! 




Με ένα coctail στο χρώμα του ουρανού, οι καλεσμένοι χαλάρωσαν αρχικά για λίγο πλάι στην πισίνα του Sunny Sports Club περιμένοντας να ξεκινήσει η πρώτη prive παρουσίαση του βιβλίου. Στα χέρια τους κρατούσαν την νέα περιπέτεια μυστηρίου του Κώστα, την “Ουρανόεσσα” τοποθετημένη μέσα σε ένα κουτί - κόσμημα που δημιούργησε η Realize Italy, αλλά και το δαχτυλίδι της μύησης της ηρωίδας από τον σχεδιαστή Nicolaos.





Και μεις δεν χάσαμε την ευκαιρία εξερεύνησης του χώρου και την λήψη άπειρων φωτο!! 

 


Πειρασμός !! Aψογη αντιμετώπιση και εξυπηρέτηση!! 



Η βραδιά ξεκίνησε με το μεγάλο Ευχαριστώ του συγγραφέα σε όσους ήταν κοντά του στο ταξίδι της δημιουργίας, την αποκάλυψη... ενός έρωτας που δημιουργήθηκε στην πραγματική ζωή -αυτήν τη φορά- ανάμεσα σε δυο συνεργάτες του χάρη στο βιβλίο του και το τραγούδι που δημιουργήθηκε για την... “Ουρανόεσσα”. 
 
 
 
Το τραγούδι ερμήνευσε unplugged η Μικαέλα Δαρμάνη. Οι στίχοι είναι της Μαρίνας Γεωργίου και η σύνθεση και η ενορχήστρωση της Ζωής Τηγανούρια. 



Και φυσικά καθε ωραίο φτάνει και στο τέλος του με χαμόγελα αγκαλιές και αναμονή της μεγάλης Παρουσίασης του αγαπημένου μας συγγραφέα 11/5/16 στο Public Συντάγματος!!



Καλοτάξιδο κι ευλογημένο !! 

Εύχομαι στο συγγραφέα μας να μη χάσει ποτέ την ικανότητα του αυτή να σε μεταφέρει στην εποχή και στον τόπο των γεγονότων ολοζώντανα, πλημμυρίζοντας την ψυχή σου, με ανάλογα συναισθήματα. 

Κύριε Κρομμύδα, συγχαρητήρια!!!


Γιούλη Γεωργία Τσακάλου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου