ΒΙΒΛΙΟ - ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ - ΚΡΙΤΙΚΕΣ

Φίλες, φίλοι,

Σας καλωσορίζουμε στο blog της ομάδας ΒΙΒΛΙΟ-ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ-ΚΡΙΤΙΚΕΣ! Για πόσο μπορούμε να περιπλανηθούμε στον κόσμο του στοχασμού και της συνείδησης; Μέχρι πού αποδεχόμαστε το ελεύθερο πέταγμα της σκέψης; Κι όταν γυρίσουμε στο παρόν, στη λογική, στο «πρέπει», δεν θα πούμε ότι ήταν όνειρο, παράκρουση ή μέθη; Αυτό το ταξίδι της σκέψης στη μέθη και στο όνειρο ευελπιστεί να χαρίσει αυτή η ομάδα στον κάθε αναγνώστη. Να του δώσει φτερά για να ξεκινήσει το μαγικό σεργιάνι του σε έναν κόσμο απόλυτα αληθινό αλλά και τόσο ανεξερεύνητο, στον χώρο του βιβλίου που τόσο αγαπάμε. Και μαζί, να το στηρίξουμε με αγάπη, ήθος, ευγενικές προθέσεις, σκέψεις και πράξεις!

Γιούλη Τσακάλου

Τρίτη 22 Αυγούστου 2017

ΚΛΗΡΩΣΗ 14/09/17, ΒΙΒΛΙΟ-ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ-ΚΡΙΤΙΚΕΣ για το βιβλίο "Η Διαθήκη του Ζάνα - Θεοφανία Ανδρονίκου-Βασιλάκη"Εκδόσεις Χάρτινη Πόλη!




#ΚΛΗΡΩΣΗ - 14/09/17 
ΝΕΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ από τις Eκδόσεις ΧΑΡΤΙΝΗ ΠΟΛΗ http://www.hartinipoli.gr/index/list.asp?id=1700
 
2 ΤΥΧΕΡΟΙ ΚΕΡΔΙΖΟΥΝ ένα βιβλίο από το μυθιστόρημα "Η Διαθήκη Του Ζάνα- Θεοφανία Ανδρονίκου Βασιλάκη".

Για να λάβετε μέρος στην κλήρωση, ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα:


1) Κάντε "like" & "share" στην δημοσίευση!
 

 
 Λίγα λόγια για το βιβλίο!
 
 Η  Ζέτα, ο Έντουαρντ και η Ελένη, τρεις νέοι, άγνωστοι μεταξύ τους, είναι οι κληρονόμοι της αμύθητης περιουσίας του πανίσχυρου επιχειρηματία, Ζάνα Αλεξάνδρου. Στη διαθήκη, όμως, υπάρχει ένας όρος: να εξιχνιάσουν τον φόνο της εγγονής του. Αυτό που αγνοούν είναι πως μόνο τυχαίο δεν ήταν το ότι αναφέρθηκαν στη διαθήκη. Αποδέχονται την πρόκληση και μετακομίζουν στο αρχοντικό του Ζάνα, στην Ήπειρο. Εκεί αρχίζουν, σιγά σιγά, να ξετυλίγουν το κουβάρι της ζωής του, προκειμένου να φτάσουν στον δολοφόνο της εγγονής του, της Αγγελικής. Η ανεξέλεγκτη πορεία του Ζάνα προς την επιτυχία και τον πλούτο, ξεκινά από τα βουνά του Πωγωνίου, όπου βρέθηκε εγκαταλειμμένος μικρό παιδί. Ο έρωτας που τον σημάδεψε, οι ψυχές που δεν ηρέμησαν και το αίμα που έβαψε τόσες ζωές, συνθέτουν όλη του τη ζωή. Με έδρα τους το αρχοντικό, ξεκινούν ένα οδοιπορικό που θα τους οδηγήσει ακόμα και σε ένα κάστρο στη νότια Αγγλία. Όμως, κάθε νέα ανακάλυψη ανατρέπει την προηγούμενη, κάθε καινούργιο στοιχείο αποτελεί και μία έκπληξη. Έρωτες, πάθη, προδοσίες, εκδίκηση και θάνατος τους περιμένουν σε κάθε τους βήμα. Όσο πιο βαθιά εισχωρούν στην ιστορία, τόσο πιο δύσκολο είναι να απεγκλωβιστούν από αυτήν. Τα μυστικά είναι πολλά και οι αποκαλύψεις συγκλονιστικές. Μέχρι πού μπορεί να φτάσει κάποιος όταν τον έχει τυφλώσει το μίσος και η απελπισία; Ο έρωτας λυτρώνει τις ψυχές ή τις καταδικάζει; Για να απαντήσουν οι ήρωες σε αυτά τα ερωτήματα, πρέπει ταυτόχρονα να εξερευνήσουν και το δικό τους παρελθόν. Αυτά που θα ανακαλύψουν, θα αλλάξουν ριζικά τις ζωές τους, ενώ ο έρωτας που γεννιέται περιπλέκει ακόμη περισσότερο την κατάσταση… 
 
ΓΙΟΥΛΗ ΤΣΑΚΑΛΟΥ
ΒΙΒΛΙΟ-ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ-ΚΡΙΤΙΚΕΣ
 
 
Η ΘΕΟΦΑΝΙΑ ΑΝΔΡΟΝΙΚΟΥ-ΒΑΣΙΛΑΚΗ εργάζεται ως δημοσιογράφος σε περιοδικά, εφημερίδες και ιστοσελίδες στον χώρο του καλλιτεχνικού-τηλεοπτικού ρεπορτάζ. Επίσης έχει ασχοληθεί με την τηλεόραση, συμμετέχοντας ως κειμενογράφος-σεναριογράφος σε επιτυχημένες τηλεοπτικές σειρές. Ως συγγραφέας εμφανίστηκε το 2009 με το βιβλίο ΔΕΣΠΟΙΝΙΣ ΕΤΩΝ 29… ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΨΙΛΑ, το οποίο έγινε μπεστ σέλερ.

7 σχόλια:

  1. Πάντα με επιτυχίες.
    Ευχαριστούμε πολύ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ευχαριστούμε πάρα πολύ για την ευκαιρία που μας δίνετε!!!
    Καλή επιτυχία σε όλους!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλή επιτυχία σε όλους!
    Ο διαγωνισμός προβάλετε και εδώ: http://getlink.saveandwin.gr/9dF

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Σας ευχαριστούμε πάρα πολύ για την ευγενική προσφορά των δώρων σας! Καλή επιτυχία σε όλους και καλή δυναμη.!

    ΑπάντησηΔιαγραφή