ΒΙΒΛΙΟ - ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ - ΚΡΙΤΙΚΕΣ

Φίλες, φίλοι,

Σας καλωσορίζουμε στο blog της ομάδας ΒΙΒΛΙΟ-ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ-ΚΡΙΤΙΚΕΣ! Για πόσο μπορούμε να περιπλανηθούμε στον κόσμο του στοχασμού και της συνείδησης; Μέχρι πού αποδεχόμαστε το ελεύθερο πέταγμα της σκέψης; Κι όταν γυρίσουμε στο παρόν, στη λογική, στο «πρέπει», δεν θα πούμε ότι ήταν όνειρο, παράκρουση ή μέθη; Αυτό το ταξίδι της σκέψης στη μέθη και στο όνειρο ευελπιστεί να χαρίσει αυτή η ομάδα στον κάθε αναγνώστη. Να του δώσει φτερά για να ξεκινήσει το μαγικό σεργιάνι του σε έναν κόσμο απόλυτα αληθινό αλλά και τόσο ανεξερεύνητο, στον χώρο του βιβλίου που τόσο αγαπάμε. Και μαζί, να το στηρίξουμε με αγάπη, ήθος, ευγενικές προθέσεις, σκέψεις και πράξεις!

Γιούλη Τσακάλου

Τετάρτη 4 Μαΐου 2016

Μεγάλος διαγωνισμός για το βιβλίο "Η υπόσχεση" Γεωργία Κακαλοπούλου, εκδόσεις Λιβάνη

Η ομάδα μας ΒΙΒΛΙΟ-ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ-ΚΡΙΤΙΚΕΣ προσφέρει ένα αντίτυπο από το νέο βιβλίο της συγγραφέως Γεωργίας Κακαλοπούλου με τίτλο "Η υπόσχεση" που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Λιβάνη. Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί στις 18/05/16 !!!!!!!!


Ακολουθήστε προσεκτικά τα ακόλουθα βήματα :

1) Κάντε like στην ομάδα μας ΒΙΒΛΙΟ-ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ-ΚΡΙΤΙΚΕΣ στην ανάρτηση με την κλήρωση του βιβλίου "Η ΥΠΟΣΧΕΣΗ" - Κακαλοπούλου Γεωργία

2) like στη σελίδα Εκδοτικός Οργανισμός Λιβάνη - Livani Publishing Organization
https://www.facebook.com/www.livanis.gr/?fref=ts

3) Κοινοποιήστε την στον τοίχο σας κάνοντας tag μία φίλη/έναν φίλο σας! αφήστε το σχόλιό σας και μπείτε στην κλήρωση που θα πραγματοποιηθεί 18 Μαίου!!! 

2 τυχερoί θα κερδίσουν ενα αντίτυπο από το μυθιστόρημα !!

Ένα βιβλίο γεμάτο ανατροπές!!!!!!


ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

"Ναι, δεν ήταν άνθρωπος.
Ήταν ένας σκοτεινός άγγελος.
Ένα πλάσμα χαραγμένο από κατάρες, μίση και πάθη, που όμως
την είχε γοητεύσει,
κάνοντάς τη να τον αγαπήσει
με όλο της το είναι.
Ήταν δική του πια.
Μπορεί μια νεαρή κοπέλα να μεταμφιεστεί σε αγόρι για να εισχωρήσει στα άδυτα μιας αντρικής αθλητικής ομάδας προκειμένου να ανακαλύψει τον δολοφόνο του πατέρα της;
Τίποτα δεν είναι ικανό να κρατήσει την Τάμι μακριά από τον οίκο των Κονσίτο Αρά και τη σχολή χάντμπολ Ζέφιρο, στις Συρακούσες. Η μυστηριώδης έλξη που της ασκεί το παλιό αρχοντικό και ο ιδιοκτήτης του, ο κακότροπος και σκληρόκαρδος Μάσιμο, αλλά και η ανάγκη της να αποδοθεί δικαιοσύνη την υποχρεώνουν να πάρει μέρος σε μια ασύλληπτη περιπέτεια, που θα αλλάξει τον ρου της μοίρας. Η ζώνη της Ντιάνα, ένα πολύτιμο κειμήλιο το οποίο καταράστηκε η πρώτη κοντέσα της οικογένειας Κονσίτο Αρά και στοιχειώνει όλους τους απoγόνους, θα μπλέξει στα γρανάζια της κατάρας τις ζωές πολλών ανθρώπων.
Ποιος έκλεψε τη ζώνη; Πώς θα λυθεί η κατάρα που βαραίνει τις πλάτες του Μάσιμο; Ποιος είναι ικανός να γεμίσει με φως την άδεια του καρδιά και να τον σώσει από τον βέβαιο χαμό του;"

5 σχόλια: