ΒΙΒΛΙΟ - ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ - ΚΡΙΤΙΚΕΣ

Φίλες, φίλοι,

Σας καλωσορίζουμε στο blog της ομάδας ΒΙΒΛΙΟ-ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ-ΚΡΙΤΙΚΕΣ! Για πόσο μπορούμε να περιπλανηθούμε στον κόσμο του στοχασμού και της συνείδησης; Μέχρι πού αποδεχόμαστε το ελεύθερο πέταγμα της σκέψης; Κι όταν γυρίσουμε στο παρόν, στη λογική, στο «πρέπει», δεν θα πούμε ότι ήταν όνειρο, παράκρουση ή μέθη; Αυτό το ταξίδι της σκέψης στη μέθη και στο όνειρο ευελπιστεί να χαρίσει αυτή η ομάδα στον κάθε αναγνώστη. Να του δώσει φτερά για να ξεκινήσει το μαγικό σεργιάνι του σε έναν κόσμο απόλυτα αληθινό αλλά και τόσο ανεξερεύνητο, στον χώρο του βιβλίου που τόσο αγαπάμε. Και μαζί, να το στηρίξουμε με αγάπη, ήθος, ευγενικές προθέσεις, σκέψεις και πράξεις!

Γιούλη Τσακάλου

Δευτέρα 22 Μαΐου 2017

ΚΛΗΡΩΣΗ 08/06/17, ΒΙΒΛΙΟ-ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ-ΚΡΙΤΙΚΕΣ "Μετά τα Μεσάνυχτα - Τατιάνα Τζινιώλη" Εκδόσεις Πηγή!







#ΚΛΗΡΩΣΗ - 08/06/17  

1) Κάντε like στην ομάδα μας ΒΙΒΛΙΟ-ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ-ΚΡΙΤΙΚΕΣ στην ανάρτηση με την κλήρωση του βιβλίου "Μετά τα μεσάνυχτα - Τατιάνα Τζινιώλη"

2) like στη σελίδα εκδόσεις πηγή

3) Κοινοποιήστε την στον τοίχο σας !! αφήστε το σχόλιό σας και μπείτε στην κλήρωση που θα πραγματοποιηθεί 08 Ιουνίου !!! 2 τυχεροί θα κερδίσουν ενα αντίτυπο από το μυθιστόρημα !!


Λίγα λόγια για το βιβλίο

Σεμπάστιαν
Πώς συνεχίζεις όταν χάνεις τον κόσμο σου;
Πριν έξι χρόνια έχασα τον δικό μου και από τότε τίποτα δεν είναι το ίδιο.
Λένε πως δεν ήταν δικό μου λάθος. Κανείς τους όμως δεν ήταν εκεί.
Το μόνο σίγουρο είναι πως δεν μπορώ να ξεχάσω.
Μέχρι που εκείνη
τα άλλαξε όλα.

Λέξι
Πίστευα πως όταν γύριζα από το Λονδίνο, τα πάντα θα ήταν όπως όταν έφυγα.
Τίποτα όμως δεν είναι.
Εκείνος είναι ο κολλητός του αδελφού μου.
Είναι χαμένος στα σκοτάδια του και εγώ δεν θέλω δεσμεύσεις.
Οι δυο μας είμαστε μία καταστροφική ιδέα.
Ή μήπως όχι;

«Η Τατιάνα µας έχει ήδη αποδείξει πόσο το ‘χει µε τους έρωτες φαινοµενικά αταίριαστων ανθρώπων, που όµως αποδεικνύονται δύο µισά που αναζητούν την ολοκλήρωση, ήδη από το προηγούµενο βιβλίο της, το Road Trip.» – Χρύσα Βασιλείου – αναγνώστρια στο Goodreads για το «Ένα βράδυ»
«Kαταπιάνεται µε ένα είδος που το συναντάµε µόνο σε συγγραφείς εξωτερικού και κατά τη γνώµη µου το κάνει εξαιρετικά. Χωρίς ταµπού, ανασφάλειες, αλλά και µε τη φρεσκάδα ενός νέου ανθρώπου, µας συστήνει δύο ήρωες από διαφορετικό υπόβαθρο, διαφορετικές αντιλήψεις και εντελώς διαφορετική στάση ζωής.» – Έλενα Φωτίου – αναγνώστρια στο Goodreads για το «Ένα βράδυ»
«Αποτελεί µία από τις πιο δηµιουργικές πένες της σύγχρονης γενιάς.» – Κωνσταντίνος Χαλκιαδάκης, δηµοσιογράφος, kontranews.gr
«Tο ευχαριστήθηκα απόλυτα αυτό το road trip, γιατί οι παρεξηγήσεις ήταν φυσιολογικές, δοσµένες µε εκπληκτικό συναισθηµατικό περιεχόµενο, οι ανατροπές έρχονταν εκεί που δεν τις περίµενες αλλά δεν έπνιγαν τη ροή της εξέλιξης. Υπέροχη γραφή, µελετηµένο κείµενο, βαθιά ανθρώπινο και απόλυτα ρεαλιστικό.» – Πάνος Τουρλής, tovivlio.net για το «Road Trip»



ΓΙΟΥΛΗ ΤΣΑΚΑΛΟΥ
ΒΙΒΛΙΟ-ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ-ΚΡΙΤΙΚΕΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου