ΒΙΒΛΙΟ - ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ - ΚΡΙΤΙΚΕΣ

Φίλες, φίλοι,

Σας καλωσορίζουμε στο blog της ομάδας ΒΙΒΛΙΟ-ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ-ΚΡΙΤΙΚΕΣ! Για πόσο μπορούμε να περιπλανηθούμε στον κόσμο του στοχασμού και της συνείδησης; Μέχρι πού αποδεχόμαστε το ελεύθερο πέταγμα της σκέψης; Κι όταν γυρίσουμε στο παρόν, στη λογική, στο «πρέπει», δεν θα πούμε ότι ήταν όνειρο, παράκρουση ή μέθη; Αυτό το ταξίδι της σκέψης στη μέθη και στο όνειρο ευελπιστεί να χαρίσει αυτή η ομάδα στον κάθε αναγνώστη. Να του δώσει φτερά για να ξεκινήσει το μαγικό σεργιάνι του σε έναν κόσμο απόλυτα αληθινό αλλά και τόσο ανεξερεύνητο, στον χώρο του βιβλίου που τόσο αγαπάμε. Και μαζί, να το στηρίξουμε με αγάπη, ήθος, ευγενικές προθέσεις, σκέψεις και πράξεις!

Γιούλη Τσακάλου

Δευτέρα 6 Νοεμβρίου 2023

ΒΙΒΛΙΟ-ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ-ΚΡΙΤΙΚΕΣ η άποψη της Τάνιας Χαμοπούλου για το βιβλίο "Ο ΕΡΑΣΤΗΣ ΤΗΣ" Ειρήνη Βαρδάκη - Εκδόσεις Μίνωας


«Ο ΕΡΑΣΤΗΣ ΤΗΣ»  Ειρήνη Βαρδάκη

Εκδόσεις Μίνωας

Νύχτες...Μόνο νύχτες... Νύχτες πάθους... Δύο εραστές που συναντιούνται αποκλειστικά και μόνο σε ένα ξενοδοχείο ημιδιαμονής... πάντα στο μοτέλ EROS στο δωμάτιο με τον αριθμό 9. Κανόνας απαράβατος οι μεταξύ τους αποστάσεις…συνευρέσεις ακολουθώντας πρωτόκολλο και συμφωνία...χωρίς ταυτότητες, χωρίς πληροφορίες...απαγορεύεται να γνωρίσουν ο ένας τον άλλον. Η προσωπική τους ζωή, η οικογενειακή τους κατάσταση, το επάγγελμα, ακόμη και το αληθινό τους όνομα πρέπει να μείνουν κρυφά. Το μόνο που επιτρέπεται είναι η γνωριμία με το σώμα του άλλου, τα μυστικά της σαρκικής επιθυμίας κι ευχαρίστησης. Χωρίς συναισθήματα. Τίποτα περισσότερο και τίποτα λιγότερο. Οι κανόνες θα τηρηθούν ευλαβικά, τουλάχιστον στην αρχή.

Ο ερωτευμένος Μάξιμος και η σαγηνευτική Έρρικα", μια γυναίκα που είχε γεννηθεί για ν' αρρωσταίνει τους άλλους...μια γυναίκα χωρίς καρδιά". Αυτή η ιδιάζουσα και τόσο αισθαντική σχέση θα γίνει "αγάπη σπαρακτική και βάναυση", ένα ερωτικό κι επικίνδυνο ψυχολογικό παιχνίδι με ολέθρια κατάληξη.

Η Ειρήνη Βαρδάκη επιστρέφει με το απόλυτο ψυχολογικό θρίλερ κανόνων και ανατροπών, στο πιο ακραίο και επικίνδυνο mind game. Ένα πρελούδιο του Σοπέν και το βλέμμα της γυμνής μάχας του Γκόγια ώθησαν την συγγραφέα να γράψει το βιβλίο θέλοντας να δημιουργήσει "ένα ερωτικό ψυχολογικό θρίλερ που να αφήνει το άρωμα μιας γαλλικής ταινίας". Ξεκίνησε να γράφει χωρίς συγκεκριμένο πλάνο και προσχέδιο και όπως έχει πει η ίδια σε συνέντευξή της έζησε μια μοναδική εμπειρία.

Είναι καθηλωτικό, είναι ατμοσφαιρικό, πλούσιο σε εικόνες γεμάτες ερωτισμό. Είναι πρωτότυπο, έξυπνο και αγωνιώδες με αλλεπάλληλες ανατροπές που ξεκινούν από τις πρώτες σελίδες. Ήρωες χωρίς αναστολές, θύτες και θύματα ταυτόχρονα, αδύναμοι σε συναισθήματα. Παίκτες σε τολμηρά κι επικίνδυνα παιχνίδια γεμάτα πάθος. Πρωταγωνιστές σε ένα ερωτικό ψυχολογικό θρίλερ με κινηματογραφική πλοκή και ένα ιδιαίτερο κι απρόσμενο φινάλε...

Και ναι Ειρήνη Βαρδάκη...  "είναι υπέροχο να ανυπομονείς όταν δεν ξέρεις τι σε περιμένει" στις επόμενες σελίδες κάθε βιβλίου σου..

 

Τάνια Χαμοπούλου

ΒΙΒΛΙΟ-ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ-ΚΡΙΤΙΚΕΣ

 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου