ΒΙΒΛΙΟ - ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ - ΚΡΙΤΙΚΕΣ

Φίλες, φίλοι,

Σας καλωσορίζουμε στο blog της ομάδας ΒΙΒΛΙΟ-ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ-ΚΡΙΤΙΚΕΣ! Για πόσο μπορούμε να περιπλανηθούμε στον κόσμο του στοχασμού και της συνείδησης; Μέχρι πού αποδεχόμαστε το ελεύθερο πέταγμα της σκέψης; Κι όταν γυρίσουμε στο παρόν, στη λογική, στο «πρέπει», δεν θα πούμε ότι ήταν όνειρο, παράκρουση ή μέθη; Αυτό το ταξίδι της σκέψης στη μέθη και στο όνειρο ευελπιστεί να χαρίσει αυτή η ομάδα στον κάθε αναγνώστη. Να του δώσει φτερά για να ξεκινήσει το μαγικό σεργιάνι του σε έναν κόσμο απόλυτα αληθινό αλλά και τόσο ανεξερεύνητο, στον χώρο του βιβλίου που τόσο αγαπάμε. Και μαζί, να το στηρίξουμε με αγάπη, ήθος, ευγενικές προθέσεις, σκέψεις και πράξεις!

Γιούλη Τσακάλου

Τρίτη 19 Απριλίου 2016

Μεγάλος διαγωνισμός για το βιβλίο "Γυναίκες Θάλασσες" της Σίσσυς Θεοφανοπούλου, εκδόσεις Λιβάνη

Η ομάδα μας ΒΙΒΛΙΟ - ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ - ΚΡΙΤΙΚΕΣ σας δίνουν τη δυνατότητα να διεκδικήσετε ένα αντίτυπο του βιβλίου "Γυναίκες Θάλασσες" μέχρι τις 28/04/16 !!!!!!!! Εκπληξη !!! Το νέο μυθιστόρημα της Σίσσυς Θεοφανοπούλου κυκλοφορεί από τις Εκδόσεις Λιβάνη 21/4! 
Την ευχαριστούμε για την προσφορά της στην ομάδα μας καθώς και Εκδοτικός Οργανισμός Λιβάνη - Livani Publishing Organization
 

 
Είστε έτοιμοι για τον πιο Πασχαλιάτικο διαγωνισμόοοοοο;;;;

1) Κάντε like στην ομάδα μας ΒΙΒΛΙΟ-ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ-ΚΡΙΤΙΚΕΣ στην ανάρτηση με την κλήρωση του βιβλίου " «Γυναίκες Θάλασσες - Sissy Theofanopoulou» κοντά σας από τις 21/4 στα βιβλιοπωλεία. 

2) like στη σελίδα Εκδοτικός Οργανισμός Λιβάνη - Livani Publishing Organization https://www.facebook.com/www.livanis.gr/?fref=ts

3) Κοινοποιήστε την στον τοίχο σας κάνοντας tag μία φίλη/έναν φίλο σας!

2 τυχερoί θα κερδίσουν ενα αντίτυπο από το μυθιστόρημα με μια ξεχωριστή αφιέρωση από την ίδια τη συγγραφέα μας!

ΥΠΟΘΕΣΗ 

Ένας παλιός θρύλος θέλει τις γυναίκες να είναι θάλασσες…
Χίος, 1979. Η Θάλεια Μελλισινού, ένα φτωχό κορίτσι, θα φέρει σε λίγους μήνες στον κόσμο τον νόθο απόγονο του γνωστού στους κοσμικούς κύκλους της Αθήνας, Ορέστη Αγοριανό. Εκείνος δεν θα το μάθει ποτέ και εκείνη θα το μεγαλώσει με στερήσεις και αγώνα, έχοντας όμως έναν φύλακα-άγγελο στο πλευρό της. 

Νίσυρος, 2012. Ο Ποσειδώνας Μελλισινός, πετυχημένος αρχιτέκτονας, θα γνωρίσει την Αφροδίτη, μία γυναίκα που συνδέεται καταλυτικά με το παρελθόν του.

Σύρος, 2013: o Εισαγγελέας Αργύρης Θέμελης, ερωτευμένος με την Κατερίνα, μια παντρεμένη αλλά κακοποιημένη γυναίκα θα αναλάβει να ρίξει φως σε ένα διπλό έγκλημα που έγινε στη Νίσυρο πριν από περίπου ενάμιση χρόνο…
Τρία νησιά, τρεις γυναίκες, τρία καλά κρυμμένα μυστικά…
του έρωτα, του μίσους και της μοίρας… 

Ένα μυθιστόρημα με συνεχείς ανατροπές που εξελίσσεται ανάμεσα στο άρωμα μαστίχας της Μυροβόλου Χίου της δεκαετίας του εβδομήντα, τον πελαγίσιο αέρα της Νισύρου μιας ολόκληρης τεσσαρακονταετίας και τα πλακόστρωτα καλντερίμια της Άνω Σύρας του τώρα.

«Η μάνα μου ξέρετε τι μου έλεγε παλιά; Ότι εμείς οι γυναίκες είμαστε θάλασσες!. Μπορεί να αντέξουμε ολόκληρα ναυάγια αλλά ταραζόμαστε σαν πέσει έστω ένα βότσαλο μέσα στα νερά μας…»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου