ΒΙΒΛΙΟ - ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ - ΚΡΙΤΙΚΕΣ

Φίλες, φίλοι,

Σας καλωσορίζουμε στο blog της ομάδας ΒΙΒΛΙΟ-ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ-ΚΡΙΤΙΚΕΣ! Για πόσο μπορούμε να περιπλανηθούμε στον κόσμο του στοχασμού και της συνείδησης; Μέχρι πού αποδεχόμαστε το ελεύθερο πέταγμα της σκέψης; Κι όταν γυρίσουμε στο παρόν, στη λογική, στο «πρέπει», δεν θα πούμε ότι ήταν όνειρο, παράκρουση ή μέθη; Αυτό το ταξίδι της σκέψης στη μέθη και στο όνειρο ευελπιστεί να χαρίσει αυτή η ομάδα στον κάθε αναγνώστη. Να του δώσει φτερά για να ξεκινήσει το μαγικό σεργιάνι του σε έναν κόσμο απόλυτα αληθινό αλλά και τόσο ανεξερεύνητο, στον χώρο του βιβλίου που τόσο αγαπάμε. Και μαζί, να το στηρίξουμε με αγάπη, ήθος, ευγενικές προθέσεις, σκέψεις και πράξεις!

Γιούλη Τσακάλου

Τρίτη 19 Απριλίου 2016

Μεγάλος διαγωνισμός για το βιβλίο "Ν' αγαπάς όπως δεν μπορούν οι άλλοι", της Μαριλένας Ραπανάκη, εκδόσεις Μιχάλη Σιδέρη


Η ομάδα μας φιλοξενεί έναν ακόμα υπέροχο διαγωνισμό για το βιβλίο "Ν΄ΑΓΑΠΑΣ ΟΠΩΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΟΙ ΑΛΛΟΙ" της συγγραφέως Μαριλένας Ραπανάκη, που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Μιχάλη Σιδέρη. Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί στις 06/05/16 !!!!!!!!

https://siderisbooks.gr/product/nagapas/1) Κάντε like στην ομάδα μας ΒΙΒΛΙΟ-ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ-ΚΡΙΤΙΚΕΣ στην ανάρτηση με την κλήρωση του βιβλίου " Ν΄ΑΓΑΠΑΣ ΟΠΩΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΟΙ ΑΛΛΟΙ - ΡΑΠΑΝΑΚΗ ΜΑΡΙΛΕΝΑ "

3) Κοινοποιήστε την στον τοίχο σας αφήστε το σχόλιό σας και μπείτε στην κλήρωση που θα πραγματοποιηθεί 06 Μαίου!!! 


1 τυχερoς/η θα κερδίσουν ενα αντίτυπο από το μυθιστόρημα!!


Περιγραφή


Άνθρωποι που κυνηγούν την αγάπη και προσπαθούν να την αγγίξουν. Στην πορεία της ζωής καταλαβαίνουν πως πνίγονται μέσα στα κοινωνικά στερεότυπα και στη μοίρα τους, που παλεύουν να τη δαμάσουν. Ήρωες του σήμερα που αντικρίζουν τον θάνατο και ψάχνουν τη λύτρωση στην αγάπη. Η Αγάπη έχει πολλές ιδιότητες, όμως η βασικότερη είναι αυτή της μάνας. Με την οικογένειά της έρχονται αντιμέτωποι με δύσκολες καταστάσεις, που τους καλούν να βιώσουν την εύθραυστη, ανθρώπινη υπόστασή τους. Άλλωστε, εκείνη ως ψυχίατρος γνωρίζει καλά ότι «η τρέλα από τη λογική απέχει μια ανάσα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου