ΒΙΒΛΙΟ - ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ - ΚΡΙΤΙΚΕΣ

Φίλες, φίλοι,

Σας καλωσορίζουμε στο blog της ομάδας ΒΙΒΛΙΟ-ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ-ΚΡΙΤΙΚΕΣ! Για πόσο μπορούμε να περιπλανηθούμε στον κόσμο του στοχασμού και της συνείδησης; Μέχρι πού αποδεχόμαστε το ελεύθερο πέταγμα της σκέψης; Κι όταν γυρίσουμε στο παρόν, στη λογική, στο «πρέπει», δεν θα πούμε ότι ήταν όνειρο, παράκρουση ή μέθη; Αυτό το ταξίδι της σκέψης στη μέθη και στο όνειρο ευελπιστεί να χαρίσει αυτή η ομάδα στον κάθε αναγνώστη. Να του δώσει φτερά για να ξεκινήσει το μαγικό σεργιάνι του σε έναν κόσμο απόλυτα αληθινό αλλά και τόσο ανεξερεύνητο, στον χώρο του βιβλίου που τόσο αγαπάμε. Και μαζί, να το στηρίξουμε με αγάπη, ήθος, ευγενικές προθέσεις, σκέψεις και πράξεις!

Γιούλη Τσακάλου

Τρίτη 10 Ιουλίου 2018

Γράφει η Γιούλη Τσακάλου (ΒΙΒΛΙΟ-ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ-ΚΡΙΤΙΚΕΣ) για το βιβλίο "Το κορίτσι στην ομίχλη - Ντονάτο Καρίζι" Εκδόσεις Πατάκη!
 φωτο.. Γιούλη Τσακάλου..

Ένα πανέξυπνο καλοδουλεμένο αστυνομικό μυθιστόρημα που παίζει με το μυαλό μας. 

Ο συγγραφέας πάντρεψε με μαεστρία την δράση με το μυστήριο...

Μας προσφέρει άπλετες εικόνες με την κινηματογραφική του γραφή και εμβαθύνει στον ψυχικό κόσμο όλων των πρωταγωνιστών του βιβλίου με τα έντονα ψυχογραφήματα δοσμένα με μέτρο

για να μας δώσει τα στοιχεία που πρέπει ώστε ένας καλός αναγνώστης αστυνομικών μυθιστορημάτων να προσπαθήσει να βρει τον ένοχο.

Το απόλαυσα μέχρι την τελευταία σελίδα του...

Γιούλη Τσακάλου
ΒΙΒΛΙΟ-ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ-ΚΡΙΤΙΚΕΣ 

Ο Ντονάτο Καρίζι γεννήθηκε το 1973. Σπούδασε νομικά και εγκληματολογία. Το 1999 άρχισε να δουλεύει ως σεναριογράφος. Ζει στη Ρώμη. "Ο υποβολέας" αποτέλεσε το πρώτο του μυθιστόρημα.
 
Τίτλοι Βιβλίων :
(2018) Το κορίτσι στην ομίχλη, Εκδόσεις Πατάκη
(2014) Η υπόθεση του κακού, Ωκεανίδα
(2013) Το δικαστήριο των ψυχών, Ωκεανίδα
(2009) Ο υποβολέας, Ωκεανίδα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου