ΒΙΒΛΙΟ - ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ - ΚΡΙΤΙΚΕΣ

Φίλες, φίλοι,

Σας καλωσορίζουμε στο blog της ομάδας ΒΙΒΛΙΟ-ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ-ΚΡΙΤΙΚΕΣ! Για πόσο μπορούμε να περιπλανηθούμε στον κόσμο του στοχασμού και της συνείδησης; Μέχρι πού αποδεχόμαστε το ελεύθερο πέταγμα της σκέψης; Κι όταν γυρίσουμε στο παρόν, στη λογική, στο «πρέπει», δεν θα πούμε ότι ήταν όνειρο, παράκρουση ή μέθη; Αυτό το ταξίδι της σκέψης στη μέθη και στο όνειρο ευελπιστεί να χαρίσει αυτή η ομάδα στον κάθε αναγνώστη. Να του δώσει φτερά για να ξεκινήσει το μαγικό σεργιάνι του σε έναν κόσμο απόλυτα αληθινό αλλά και τόσο ανεξερεύνητο, στον χώρο του βιβλίου που τόσο αγαπάμε. Και μαζί, να το στηρίξουμε με αγάπη, ήθος, ευγενικές προθέσεις, σκέψεις και πράξεις!

Γιούλη Τσακάλου

Δευτέρα 2 Ιουλίου 2018

Γράφει η Γιούλη Τσακάλου (ΒΙΒΛΙΟ-ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ-ΚΡΙΤΙΚΕΣ) για το βιβλίο "Το παιχνίδι των ψεμάτων - Ruth Ware" Εκδόσεις Κλειδάριθμος!





Ποδαρικό μας έκανε ο Ιούλης με σασπένς!! ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΚΛΕΙΔΑΡΙΘΜΟΣ


Εξαιρετικά καλό; Σίγουρα!
Αγωνιώδες; Πολύ!
Ανατρεπτικό; Δεν υπάρχει καμιά αμφιβολία!!!

Ένα πολύ καλά γραμμένο και σίγουρα πολύ ανατρεπτικό ψυχολογικό θρίλερ!
Συγκλονιστικό και απολαυστικό!! Περιπέτεια, μυστήριο, αινίγματα, ηθικά διλήμματα και φοβερή ροή πάνω απ' όλα.. καταπληκτική γραφή, αγωνία.. άρτια δομημένοι ήρωες..

Εθιστικό ως την τελευταία του σελίδα, παγιδεύει τον αναγνώστη μέσα στο λαβύρινθο των σχέσεων μιας οικογένειας καθώς και το πλέγμα των δεσμών μεταξύ  μιας φιλίας τεσσάρων γυναικών και ενός φόνου!

Είναι από αυτά τα βιβλία που δεν μπορείς να αφήσεις από τα χέρια σου αν δεν φτάσεις πρώτα στο τέλος! Ο τρόπος αφήγησης, το κάνουν τρομερά αγωνιώδες και σε ωθεί να διαβάσεις κι άλλο λίγο, κι ακόμα ένα κεφάλαιο, κι ακόμα ένα!

Και φυσικά υπάρχουν και οι ανατροπές! Και πιστέψτε με είναι αδύνατο να τις προβλέψει κανείς!! 

Εύχομαι ο συγγραφικός οίστρος της κας RUTH WARE να είναι αστείρευτος για να μας προσφέρει πάντα τέτοια βιβλία!!

Ήταν πραγματικά πολύ καλό βιβλίο και σίγουρα αξίζει!!

#ekdoseiskleidarithmos #instabook #book #βιβλιο #βιβλιοπαρουσιασειςκριτικες #θριλερ #σασπενς #κριτικη #αποψη

ΓΙΟΥΛΗ ΤΣΑΚΑΛΟΥ
ΒΙΒΛΙΟ-ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ-ΚΡΙΤΙΚΕΣ 

Φωτό.. Γιούλη Τσακάλου



Η Ρουθ Γουέαρ μεγάλωσε στο Λιουζ του Σάσεξ και σπούδασε στο Πανεπιστήμιο του Μάντσεστερ. Τα δύο πρώτα μυθιστορήματά της –Βαθιά στο σκοτεινό δάσος και Η γυναίκα στην καμπίνα 10– που  κυκλοφορούν από τις Εκδόσεις Κλειδάριθμος μεταφράστηκαν σε περισσότερες από 40 γλώσσες, μπήκαν στις σημαντικότερες λίστες των best seller, σημείωσαν τεράστια εμπορική επιτυχία διεθνώς και εξασφαλίστηκε η μεταφορά τους στον κινηματογράφο. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα γι' αυτή στη διεύθυνση www.ruthware.com.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου