ΒΙΒΛΙΟ - ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ - ΚΡΙΤΙΚΕΣ

Φίλες, φίλοι,

Σας καλωσορίζουμε στο blog της ομάδας ΒΙΒΛΙΟ-ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ-ΚΡΙΤΙΚΕΣ! Για πόσο μπορούμε να περιπλανηθούμε στον κόσμο του στοχασμού και της συνείδησης; Μέχρι πού αποδεχόμαστε το ελεύθερο πέταγμα της σκέψης; Κι όταν γυρίσουμε στο παρόν, στη λογική, στο «πρέπει», δεν θα πούμε ότι ήταν όνειρο, παράκρουση ή μέθη; Αυτό το ταξίδι της σκέψης στη μέθη και στο όνειρο ευελπιστεί να χαρίσει αυτή η ομάδα στον κάθε αναγνώστη. Να του δώσει φτερά για να ξεκινήσει το μαγικό σεργιάνι του σε έναν κόσμο απόλυτα αληθινό αλλά και τόσο ανεξερεύνητο, στον χώρο του βιβλίου που τόσο αγαπάμε. Και μαζί, να το στηρίξουμε με αγάπη, ήθος, ευγενικές προθέσεις, σκέψεις και πράξεις!

Γιούλη Τσακάλου

Σάββατο 8 Ιουνίου 2019

Γράφει η Γιούλη Τσακάλου (ΒΙΒΛΙΟ-ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ-ΚΡΙΤΙΚΕΣ), για το βιβλίο "Η Αρπαγή της άνι Θορν - C.J.TUDOR" Εκδόσεις Κλειδάριθμος!






Μόλις το τελείωσα δηλώνω ενθουσιασμένη.... ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΚΛΕΙΔΑΡΙΘΜΟΣ 📕📚

Η αρχή του με καθήλωσε. Με γέμισε αγωνία και διάθεση να διαβάζω γρήγορα και συνέχισε έτσι μέχρι το τελος.... Στο συγκεκριμένο μυθιστόρημα που είναι μια κλασσική μάχη μεταξύ του καλού και του κακού (με μια δοση μεταφυσικων φαινομένων) θεωρώ ότι η συγγραφέας έφτιαξε την βάση ελπίζω για πολλά από τα επόμενα βιβλία της μιας και είναι το δεύτερο της μυθιστόρημα.

Ανεξαρτήτως του πόσο δέχεται κανείς τις απόψεις της συγγραφέως, το βιβλίο σε προβληματίζει σε πολλά σημεία και καταφέρνει να φέρει κλασικά θέματα της λογοτεχνίας φαντασίας σε ένα σύγχρονο πλαίσιο και με θύματα με τα οποία μπορεί να ταυτιστεί ο αναγνώστης, ειδικά με την τάση διαφυγής από την καθημερινότητα σε φανταστικές διαστάσεις.

Τελικά είναι ένα πολύ δυνατό βιβλίο που μιλάει για την απώλεια, την αγάπη, τη δημιουργικότητα και τα τραύματα που κρύβει ο κάθε άνθρωπος μέσα του. Όσοι θα διαβάσετε το βιβλίο θα καταλάβετε ότι πρόκειται για ένα πολύ προσωπικό βιβλίο.

ΓΙΟΥΛΗ ΤΣΑΚΑΛΟΥ
ΒΙΒΛΙΟ-ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ-ΚΡΙΤΙΚΕΣ




Η Σι Τζέι Τιούντορ γεννήθηκε στο Σόλσμπερι και μεγάλωσε στο Νότινχαμ, όπου ζει μέχρι σήμερα με τον σύντροφο
και την κόρη της. Αγαπούσε από μικρή τη λογοτεχνία, ιδίως τη σκοτεινή και μακάβρια. Όταν οι φίλοι της διάβαζαν Τζούντι Μπλουμ, εκείνη καταβρόχθιζε με μανία τα βιβλία του Στίβεν Κινγκ και του Τζέιμς Χέρμπερτ. Το πρώτο της βιβλίο, Ο Άνθρωπος Κιμωλία, έγινε παγκόσμιο best seller, μεταφράστηκε σε 38 χώρες και τα τηλεοπτικά του δικαιώματα αγοράστηκαν από την EUE/Sokolow. Απέσπασε το βραβείο Dead Good και ήταν υποψήφιο για τα βραβεία National Book Award στην κατηγορία θρίλερ και CWA Dagger. Η Αρπαγή της Άνι Θορν είναι το δεύτερο μυθιστόρημά της. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί της στο Twitter @CJTudor και στο Facebook @CJTudorOfficial.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου