ΒΙΒΛΙΟ - ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ - ΚΡΙΤΙΚΕΣ

Φίλες, φίλοι,

Σας καλωσορίζουμε στο blog της ομάδας ΒΙΒΛΙΟ-ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ-ΚΡΙΤΙΚΕΣ! Για πόσο μπορούμε να περιπλανηθούμε στον κόσμο του στοχασμού και της συνείδησης; Μέχρι πού αποδεχόμαστε το ελεύθερο πέταγμα της σκέψης; Κι όταν γυρίσουμε στο παρόν, στη λογική, στο «πρέπει», δεν θα πούμε ότι ήταν όνειρο, παράκρουση ή μέθη; Αυτό το ταξίδι της σκέψης στη μέθη και στο όνειρο ευελπιστεί να χαρίσει αυτή η ομάδα στον κάθε αναγνώστη. Να του δώσει φτερά για να ξεκινήσει το μαγικό σεργιάνι του σε έναν κόσμο απόλυτα αληθινό αλλά και τόσο ανεξερεύνητο, στον χώρο του βιβλίου που τόσο αγαπάμε. Και μαζί, να το στηρίξουμε με αγάπη, ήθος, ευγενικές προθέσεις, σκέψεις και πράξεις!

Γιούλη Τσακάλου

Παρασκευή 4 Μαρτίου 2022

ΒΙΒΛΙΟ-ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ-ΚΡΙΤΙΚΕΣ η άποψη της Λένας Παπανικολάου για το βιβλίο "ΕΚΠΤΩΤΟΣ" Οφηλία - Εκδόσεις Silk


 

ΕΚΠΤΩΤΟΣ - Oφηλία

Εκδόσεις Silk

Δυο χρόνια πριν...

 Σκάι Κλάιβεν: Το ΄΄χρυσό΄΄  κορίτσι με την άψογη ανατροφή. 

Είναι αρραβωνιασμένη  με τον  ''αποδεκτό'' για τον κύκλο της  Ράιαν. Είναι ο παιδικός της φίλος, ο εφηβικός της έρωτας. Νιώθει ευτυχισμένη μέσα στο χρυσό κλουβί της. Ζει μια  ζωή που άλλοι επέλεξαν για αυτήν. Ένα αυτοκινητιστικό δυστύχημα θα της στερήσει για πάντα τον αγαπημένο της Ράιαν.Η ευτυχία της θα χαθεί μέσα σε μια στιγμή.    

Δυο χρόνια αργότερα.

Η Σκάι είναι ένα  δυστυχισμένο άτομο,  δεν μπορεί να ξεπεράσει την απώλεια του Ράιαν, αρκείται σε  μετρημένες  και εφήμερες απολαύσεις , ώσπου μια βραδιά εισβάλει στη ζωή της ο σκοτεινός και μυστηριώδης  Αλεξάντερ Κέιν. Αυτή η βραδιά θα αλλάξει τα πάντα. Μέσα στη δυστυχία της  θα συνειδητοποιήσει ότι  η ζωή  της είναι γεμάτη από συμβιβασμούς καθώς  έκανε  πάντα ότι ήθελε το οικογενειακό της περιβάλλον.

Θα νιώσει εξοργισμένη με τον εαυτό της όταν η δύναμη της αλήθειας τη χτυπήσει καταπρόσωπο.

Ο Αλεξάντερ είναι ο ένας και είναι εκείνος!

Είναι ο εχθρός που έγινε πάθος!

Είναι εκείνος  που μπορεί να τη βγάλει από τη δυστυχία της, εκείνος που έχει  την δύναμη να  καταρρίψει όλες τις άμυνές της και να σταθεί γυμνή μπροστά του, χωρίς αναστολές! 

Υποτάσσεται στην γοητεία του, γίνεται η λαμπερή εκδοχή του εαυτού της. Οι πληγές της  παύουν να αιμορραγούν καθώς το φάντασμα του Ράιαν αρχίζει να ξεθωριάζει.

Αλεξάντερ Κέιν:

Ο αμείλικτος  επιχειρηματίας που   πίσω από το γοητευτικό του πρόσωπο, κουβαλά ένα σκοτεινό  παρελθόν  που έχει αφήσει ανεξίτηλα σημάδια στη ψυχή του, ένα παρελθόν που αρνείται πεισματικά να μοιραστεί, παλεύει με τους δικούς του δαίμονες ! 

Τα σύνορα της αγάπης με του μίσους είναι πολύ ξεκάθαρα, τόσο ξεκάθαρα που μπορείς να τα καταπατήσεις μέσα σε μια στιγμή .

Αλεξάντερ και Σκάι! 

Η συνάντησή τους θα πυροδοτήσει την εξέλιξη μιας συνταρακτικής ιστορίας .

Τα δυνατά συναισθήματα που νιώθει ο ένας για τον άλλον  θα παραμερίσουν κάθε λογική. Όταν βρίσκονται μαζί το παρελθόν χάνεται!

Γίνονται έρμαια της παράξενης αυτής ένωσης.

Δεν υπάρχουν πληγές!

Δεν υπάρχει σκοτάδι!

Το μέλλον όμως που ξετυλίγεται μπροστά τους είναι αμφίβολο .Είναι πολλά τα κρυμμένα μυστικά,  το ζοφερό  παρελθόν είναι   έτοιμο να τους καταπιεί.

Βρίσκεται πάντα  μπροστά τους, πάντα ανάμεσά τους.

Υπάρχουν ανοιχτοί λογαριασμοί, οι εχθροί  που τους ακολουθούν παραμονεύουν ψάχνοντας τα αδύνατα σημεία τους. 

Αλεξάντερ και Σκάι  δυο ψυχικά διαλυμένα άτομα που ο ένας γίνεται  το αδύναμο σημείο του άλλου.

«Εμένα μ΄ έχεις.»

«Για πόσο;»

«Για όσο διαρκεί μια αλήθεια.»

 


Απειλές ,συμφωνίες , εκβιασμοί, αποτρόπαιες πράξεις και  σχέδια εκδίκησης.    

Τα διαλυμένα κομμάτια  τους  δεν μπορούν να σταθούν εμπόδιο ανάμεσά τους. Αντίθετα ο ένας ενώνει τα μισά κομμάτια του άλλου.

Η τρέλα του ενστίκτου  και το απαγορευμένο πάθος που τίποτα και κανείς δεν μπορεί να σταματήσει. 

«Αγκάλιασέ με σε παρακαλώ ακόμα και αν είναι ψέμα , απλά αγκάλιασέ με...»

«Εδώ είμαι ουρανέ μου»

Η Σκάι είναι αυτή  που θα  ξορκίσει όλες του τις σκιές .Είναι το μυστικό κλειδί της ευτυχίας του, το μοναδικό κομμάτι που  μπορεί ολοκληρώσει την σπασμένη του καρδιά.

«Μη φοβηθείς ουρανέ μου...»

«Κανείς ουρανέ μου κανείς  δε θα σε πάρει από μένα, κανείς. 

Τα πέτρινα τείχη που τους περιβάλουν  διαλύονται!»

«Σ' αγαπώ Άλεξ!»

«Και εγώ σ' αγαπώ, ουρανέ μου. Με μια αγάπη που εσύ με έκανες να μάθω να αντέχω».

Ετοιμαστείτε για μια άκρως ερωτική ιστορία με πολλές καυτές και απίστευτες, ερωτικές περιγραφές!

Η  νέα σειρά EROTICA   έρχεται από τις εκδόσεις silk!

Είναι  γεμάτη έρωτα , δράση, ένταση και απίστευτη  αγωνία.

Η ζωή πάντα θα σε προλάβει όταν φτάσεις στο χείλος της καταστροφής σου. Αλλά μόνο όταν αποδεχθείς πως όλα όσα βιώνουμε μας φέρνουν ένα βήμα τη φορά πιο κοντά στη δική μας αλήθεια, μόνο τότε θα καταφέρεις να στηριχτείς στα φτερά που ξεφυτρώνουν στις πλάτες σου. Μπορεί να είσαι ματωμένος, με σακατεμένα γόνατα και ξεσκισμένα πέλματα, αλλά μην αμφισβητήσεις στιγμή τη δύναμη του πετάγματος. Εγώ πέταξα, άγγιξα τον ουρανό, διένυσα τους δύο ωκεανούς και εκτοξεύτηκα ψηλά στην εξώσφαιρα! Εκεί όπου όλα είναι πιθανά. Εκεί όπου χιλιάδες έκπτωτοι ξεκινούν το ταξίδι τους προς την γη. Το χέρι μου μπλέχτηκε στον αστράγαλο ενός αγγέλου και μαζί προσκρούσαμε στο έδαφος. Και όταν τον κοίταξα για πρώτη φορά ήξερα ποιος ήταν..

 Ο δικός μου ορίζοντας... 

Ο δικός μου ουρανός... 

Ο υπέροχος Αλεξάντερ Κέιν...

Το  μαγικό ζευγάρι   Αλεξάντερ και  Σκάι έρχεται να βάλει φωτιά στις αισθήσεις σας και να σπάσει κάθε ταμπού στην ελληνική λογοτεχνία! Μέσα από τις πιο ιδιωτικές στιγμές τους θα γνωρίσετε όλες τις σκοτεινές  πτυχές αυτής της ανατρεπτικής ιστορίας! 

Θα συγκινηθείτε , θα καρδιοχτυπήσετε και είμαι σίγουρη ότι θα λατρέψετε τον σκοτεινό Κύριο Κέιν και το έτερον ήμισυ του, την αξιολάτρευτη Σκάι, τον ΟΥΡΑΝΟ του! 

Κλείνω  με μια μικρή αλλά πιστέψτε με πολύ σημαντική  λεπτομέρεια που με διέλυσε, άλλωστε κάποιες λεπτομέρειες κάνουν τη διαφορά!

''Μια μέρα θα βρεις τον ουρανό που θα αντέξει τα φτερά σου.''

Λένα Παπανικολάου

ΒΙΒΛΙΟ-ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ-ΚΡΙΤΙΚΕΣ

Περισσότερα για το βιβλίο εδώ


 οι φωτο απο τις εκδοσεις silk

 

Σημείωση:

Όσοι/ες δεν είστε της ερωτικής λογοτεχνίας και έχετε θέμα με τις ωμές ερωτικές περιγραφές, θα ήταν καλύτερα να προσπεράσετε το βιβλίο  γιατί είμαι σίγουρη ότι θα μείνετε σ' αυτές και όχι στην πλοκή της ιστορίας...  Λένα Παπανικολάου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου