ΒΙΒΛΙΟ - ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ - ΚΡΙΤΙΚΕΣ

Φίλες, φίλοι,

Σας καλωσορίζουμε στο blog της ομάδας ΒΙΒΛΙΟ-ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ-ΚΡΙΤΙΚΕΣ! Για πόσο μπορούμε να περιπλανηθούμε στον κόσμο του στοχασμού και της συνείδησης; Μέχρι πού αποδεχόμαστε το ελεύθερο πέταγμα της σκέψης; Κι όταν γυρίσουμε στο παρόν, στη λογική, στο «πρέπει», δεν θα πούμε ότι ήταν όνειρο, παράκρουση ή μέθη; Αυτό το ταξίδι της σκέψης στη μέθη και στο όνειρο ευελπιστεί να χαρίσει αυτή η ομάδα στον κάθε αναγνώστη. Να του δώσει φτερά για να ξεκινήσει το μαγικό σεργιάνι του σε έναν κόσμο απόλυτα αληθινό αλλά και τόσο ανεξερεύνητο, στον χώρο του βιβλίου που τόσο αγαπάμε. Και μαζί, να το στηρίξουμε με αγάπη, ήθος, ευγενικές προθέσεις, σκέψεις και πράξεις!

Γιούλη Τσακάλου

Σάββατο 11 Μαρτίου 2023

ΒΙΒΛΙΟ-ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ-ΚΡΙΤΙΚΕΣ η άποψη της Λένας Παπανικολάου για το βιβλίο "Πανκ 57" Penelope Douglas, Εκδόσεις Elxis


Πανκ 57,

Ήμασταν τέλεια μαζί. Μέχρι που συναντηθήκαμε.

Συγγραφέας: Penelope Douglas

Εκδόσεις Elxis

 

Μπορείς να αλλάξεις το παρελθόν σου ;

Μπορείς να αλλάξεις τον χαρακτήρα σου ;

Μπορείς να κρύβεσαι από τον εαυτό σου;

Μπορείς  να ξεχάσεις ποιος είσαι;

 

Δανείζομαι δύο προτάσεις από το βιβλίο, την πρώτη γιατί αντικατοπτρίζει την  όλη την ιστορία του βιβλίου όπως  και την πικρή πραγματικότητα...

«Όλοι είμαστε άσχημοι, η μοναδική διαφορά είναι ότι κάποιοι το κρύβουν και κάποιοι το δείχνουν».

Και την δεύτερη γιατί τα πάντα έχουν να κάνουν με τις επιλογές μας .Είμαστε οι επιλογές μας.

«Η ζωή είναι πενήντα λάθος στροφές σε έναν ανώμαλο δρόμο. Το μόνο που μπορείς να ελπίζεις είναι ότι θα καταλήξεις κάπου ωραία».

Πρόκειται για μια νεανική ιστορία αγάπης, στην  αρχή νόμιζα  πως  απευθύνεται σε μικρότερες ηλικίες, κάτι μου έλεγε όμως να την συνεχίσω και τελικά αποζημιώθηκα με το παραπάνω!

Υπήρξε μόνο  ένα θέμα που με ξένισε, το προσπέρασα όμως γιατί το βιβλίο περνάει τόσα άλλα μηνύματα που έρχονται και  ισορροπούν τα πάντα !

Αν ψάχνετε κάτι τρυφερό, συγκινητικό, ανατρεπτικό  και συγχρόνως καυτό, εσείς τουλάχιστον  είστε στο σωστό δρόμο!

Μπράβο στην Εlxis που επέλεξε  να εντάξει στις εκδόσεις της  το ''Punk 57'' δίνοντάς μας την ευκαιρία να γνωρίσουμε και εμείς την ιστορία του Μίσα και της Ράιεν.

Λένα Παπανικολάου

ΒΙΒΛΙΟ-ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ-ΚΡΙΤΙΚΕΣ

Περισσότερα για το βιβλίο ΕΔΩ

  



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου