ΒΙΒΛΙΟ - ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ - ΚΡΙΤΙΚΕΣ

Φίλες, φίλοι,

Σας καλωσορίζουμε στο blog της ομάδας ΒΙΒΛΙΟ-ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ-ΚΡΙΤΙΚΕΣ! Για πόσο μπορούμε να περιπλανηθούμε στον κόσμο του στοχασμού και της συνείδησης; Μέχρι πού αποδεχόμαστε το ελεύθερο πέταγμα της σκέψης; Κι όταν γυρίσουμε στο παρόν, στη λογική, στο «πρέπει», δεν θα πούμε ότι ήταν όνειρο, παράκρουση ή μέθη; Αυτό το ταξίδι της σκέψης στη μέθη και στο όνειρο ευελπιστεί να χαρίσει αυτή η ομάδα στον κάθε αναγνώστη. Να του δώσει φτερά για να ξεκινήσει το μαγικό σεργιάνι του σε έναν κόσμο απόλυτα αληθινό αλλά και τόσο ανεξερεύνητο, στον χώρο του βιβλίου που τόσο αγαπάμε. Και μαζί, να το στηρίξουμε με αγάπη, ήθος, ευγενικές προθέσεις, σκέψεις και πράξεις!

Γιούλη Τσακάλου

Κυριακή 27 Μαΐου 2018

ΒΙΒΛΙΟ-ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ-ΚΡΙΤΙΚΕΣ Γράφει η κα Εύη Αναστασιάδου για το βιβλίο "Μια Θάλασσα Αστέρια - Kimberley Freeman" Εκδόσεις Διόπτρα!






Ένα υπέροχο ατμοσφαιρικό μυθιστόρημα με ιστορικά στοιχεία της εποχής. 

Ένα μαγικό ταξίδι στην Ευρώπη, την Ασία και την Αυστραλία με την γνωστή και αγαπημένη γραφή της Freeman. 

Εξαιρετική η πλοκή, γοητευτικές ηρωίδες και ήρωες με ολοκληρωμένες προσωπικότητες, περιγραφές που με ταξίδεψαν, με θέμα ενδιαφέρον και συγκινητικό. 

Η ελευθερία, η αγάπη, η οικογένεια και η μητρότητα γεμίζουν τις σελίδες του βιβλίου την καρδιά και το νου με υπέροχα συναισθήματα!

Ένα αφιέρωμα στις γυναίκες που τόλμησαν να "σηκώσουν κεφάλι" στην αυστηρή κοινωνία της εποχής και να ζήσουν ελεύθερες και ανεξάρτητες. 

Για όλες αυτές που είχαν το θάρρος να ρισκάρουν, το πείσμα να επιμένουν, το χάρισμα να αγαπήσουν με ένταση και πάθος και να κάνουν τη ζωή τους καλύτερη!


Το συνιστώ ανεπιφύλακτα!!!

Εύη Αναστασιάδου 
ΒΙΒΛΙΟ-ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ-ΚΡΙΤΙΚΕΣ 




Kimberley Freeman

Η Kimberley Freeman γεννήθηκε στο Λονδίνο και μεγάλωσε στο Μπρίσμπεϊν της Αυστραλίας. Έχει σπουδάσει Λογοτεχνία και Δημιουργική Γραφή, έχει κερδίσει πολλά βραβεία και διδάσκει στο Πανεπιστήμιο του Κουίνσλαντ. Ζει στο Μπρίσμπεϊν με τον σύζυγό της και τα δύο τους παιδιά. Από τις εκδόσεις Διόπτρα κυκλοφορούν τα βιβλία της Ο λόφος με τα αγριολούλουδα, Άγριο κυκλάμινο, Οι καταρράκτες των ρόδων και Η σιωπή του φάρου.

www.kimberleyfreeman.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου