ΒΙΒΛΙΟ - ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ - ΚΡΙΤΙΚΕΣ

Φίλες, φίλοι,

Σας καλωσορίζουμε στο blog της ομάδας ΒΙΒΛΙΟ-ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ-ΚΡΙΤΙΚΕΣ! Για πόσο μπορούμε να περιπλανηθούμε στον κόσμο του στοχασμού και της συνείδησης; Μέχρι πού αποδεχόμαστε το ελεύθερο πέταγμα της σκέψης; Κι όταν γυρίσουμε στο παρόν, στη λογική, στο «πρέπει», δεν θα πούμε ότι ήταν όνειρο, παράκρουση ή μέθη; Αυτό το ταξίδι της σκέψης στη μέθη και στο όνειρο ευελπιστεί να χαρίσει αυτή η ομάδα στον κάθε αναγνώστη. Να του δώσει φτερά για να ξεκινήσει το μαγικό σεργιάνι του σε έναν κόσμο απόλυτα αληθινό αλλά και τόσο ανεξερεύνητο, στον χώρο του βιβλίου που τόσο αγαπάμε. Και μαζί, να το στηρίξουμε με αγάπη, ήθος, ευγενικές προθέσεις, σκέψεις και πράξεις!

Γιούλη Τσακάλου

Παρασκευή 12 Μαΐου 2017

ΚΛΗΡΩΣΗ, ΒΙΒΛΙΟ-ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ-ΚΡΙΤΙΚΕΣ "Γράμμα απο Χρυσό - Λένα Μαντά" Εκδόσεις Ψυχογιός!






#ΚΛΗΡΩΣΗ - 26/05/17



1) Κάντε like στην ομάδα μας ΒΙΒΛΙΟ-ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ-ΚΡΙΤΙΚΕΣ στην ανάρτηση με την κλήρωση του "Γράμμα απο χρυσό - Λένα Μαντά"


2) like στη σελίδα Εκδόσεις Ψυχογιός



3) Κοινοποιήστε την στον τοίχο σας !! αφήστε το σχόλιό σας και μπείτε στην κλήρωση που θα πραγματοποιηθεί 26 Μαίου! 1 τυχερος/η θα κερδίσουν ένα αντίτυπο από το βιβλίο!



Λίγα λόγια για το βιβλίο

Σ' αγαπώ… Μια τόση δα φράση, χαραγμένη σ’ ένα γράμμα… από ατόφιο χρυσάφι. Ένα κόσμημα που δημιουργήθηκε από έρωτα και προκάλεσε τη μοίρα τριών γυναικών. Η προγιαγιά Σμαράγδα, η κόρη της Χρυσαφένια και η εγγονή Σμαράγδα. Μια ιστορία που επαναλαμβάνεται. Δύο οικογένειες που δεν έπρεπε ποτέ να συναντηθούν. Ένας έρωτας που πέρασε από γενιά σε γενιά. Η Φένια, απόγονος και κληρονόμος, ανακαλύπτει τα μυστικά και τα λάθη που κατέστρεψαν και τη δική της ζωή. Ένα ταξίδι από την Κωνσταντινούπολη του 1910 μέχρι την Ελλάδα του 2016. Παντού και πάντα παρόν το γράμμα… 

ΒΙΒΛΙΟ-ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ-ΚΡΙΤΙΚΕΣ

 Περισσότερα για τη συγγραφέα μας εδώ


 

9 σχόλια:

  1. Πάντα με επιτυχίες.
    Ευχαριστούμε πολύ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Θελω παρα παρα πολυ το βιβλιο ΓΡΑΜΜΑ ΑΠΟ ΧΡΥΣΟ ευχαριστω πολυ για αυτη την ευκαιρια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ευχαριστούμε για το υπέροχο βιβλίο (fb: Evi Swan)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Σας ευχαριστούμε πολύ!
    Μελαχροινού Ευαγγελία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Θα ήθελα πολύ να το διαβάσω!!! Ευχαριστουμε πολύ!!!
    Facebook: Sofia Marga

    ΑπάντησηΔιαγραφή