ΒΙΒΛΙΟ - ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ - ΚΡΙΤΙΚΕΣ

Φίλες, φίλοι,

Σας καλωσορίζουμε στο blog της ομάδας ΒΙΒΛΙΟ-ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ-ΚΡΙΤΙΚΕΣ! Για πόσο μπορούμε να περιπλανηθούμε στον κόσμο του στοχασμού και της συνείδησης; Μέχρι πού αποδεχόμαστε το ελεύθερο πέταγμα της σκέψης; Κι όταν γυρίσουμε στο παρόν, στη λογική, στο «πρέπει», δεν θα πούμε ότι ήταν όνειρο, παράκρουση ή μέθη; Αυτό το ταξίδι της σκέψης στη μέθη και στο όνειρο ευελπιστεί να χαρίσει αυτή η ομάδα στον κάθε αναγνώστη. Να του δώσει φτερά για να ξεκινήσει το μαγικό σεργιάνι του σε έναν κόσμο απόλυτα αληθινό αλλά και τόσο ανεξερεύνητο, στον χώρο του βιβλίου που τόσο αγαπάμε. Και μαζί, να το στηρίξουμε με αγάπη, ήθος, ευγενικές προθέσεις, σκέψεις και πράξεις!

Γιούλη Τσακάλου

Πέμπτη 14 Σεπτεμβρίου 2017

ΚΛΗΡΩΣΗ 30/09/17, ΒΙΒΛΙΟ-ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ-ΚΡΙΤΙΚΕΣ για το βιβλιο "Στην Παγίδα του Νερού-Πόλα Χοκινς"Εκδόσεις Ψυχογιός!



#ΚΛΗΡΩΣΗ - 30/09/17
#Διαγωνισμός #ΨΥΧΟΓΙΟΣ




1) Κάντε like στην ομάδα μας ΒΙΒΛΙΟ-ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ-ΚΡΙΤΙΚΕΣστην ανάρτηση με την κλήρωση του "ΣΤΗΝ ΠΑΓΙΔΑ ΤΟΥ ΝΕΡΟΥ - ΠΟΛΑ ΧΟΚΙΝΣ"


2) like στη σελίδα Εκδόσεις Ψυχογιός


3) Κοινοποιήστε την στον τοίχο σας !! αφήστε το σχόλιό σας και μπείτε στην κλήρωση που θα πραγματοποιηθεί 30 Σεπτεμβρίου! 1 τυχερος/η θα κερδίσουν ένα αντίτυπο από το βιβλίο!


 Λίγα λόγια για το βιβλίο


«Τζούλια, εγώ είμαι. Πάρε με, είναι ανάγκη. Σε παρακαλώ, Τζούλια, είναι σημαντικό».

Λίγες μέρες πριν από τον θάνατό της, η Νελ Άμποτ τηλεφώνησε στην αδελφή της. Η Τζουλς δεν το σήκωσε, αγνοώντας την έκκλησή της για βοήθεια. 

Τώρα η Νελ είναι νεκρή. Λένε ότι πήδηξε. Και η Τζουλς αναγκάζεται να επιστρέψει στο μέρος με το οποίο έλπιζε ότι είχε ξεμπερδέψει οριστικά, για να φροντίσει την έφηβη κόρη που άφησε πίσω η αδελφή της. 

Η Τζουλς, όμως, φοβάται. Φοβάται πολύ. Τις καλά θαμμένες αναμνήσεις της, τον παλιό μύλο, τη γνώση ότι η Νελ αποκλείεται να πήδηξε.

Και πάνω απ’ όλα, φοβάται το νερό και εκείνο το μέρος που ονομάζουν Κολυμπήθρα των Πνιγμών…

 

Με την ίδια καταιγιστική γραφή και βαθιά κατανόηση των ανθρώπινων ενστίκτων που μάγεψαν εκατομμύρια αναγνώστες παγκοσμίως στο εκρηκτικό ντεμπούτο της ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΤΟΥ ΤΡΕΝΟΥ, η Πόλα Χόκινς υπογράφει ακόμα ένα απολαυστικό μυθιστόρημα το οποίο αντλεί στοιχεία από τις ιστορίες που λέμε για το παρελθόν μας και τη δύναμή τους να καταστρέψουν τη ζωή που ζούμε στο παρόν. 

ΒΙΒΛΙΟ-ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ-ΚΡΙΤΙΚΕΣ

ΠΟΛΑ ΧΟΚΙΝΣ
Η ΠΟΛΑ ΧΟΚΙΝΣ εργάστηκε ως δημοσιογράφος για δεκαπέντε χρόνια πριν ασχοληθεί με τη συγγραφή. Γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Ζιμπάμπουε και μετακόμισε στο Λονδίνο το 1989, όπου και ζει μέχρι σήμερα. Το πρώτο της μυθιστόρημα, ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΤΟΥ ΤΡΕΝΟΥ, το οποίο κυκλοφορεί από τις Εκδόσεις ΨΥΧΟΓΙΟΣ, έγινε παγκόσμιο εκδοτικό φαινόμενο, με περισσότερα από 20 εκατ. αντίτυπα παγκοσμίως. Μεταφράστηκε σε περισσότερες από σαράντα γλώσσες, έγινε Νο1 μπεστ σέλερ σε όλο τον κόσμο και μεταφέρθηκε με μεγάλη επιτυχία στη μεγάλη οθόνη με πρωταγωνίστρια την Έμιλι Μπλαντ. Το ΣΤΗΝ ΠΑΓΙΔΑ ΤΟΥ ΝΕΡΟΥ είναι το δεύτερο μυθιστόρημά της.

2 σχόλια: