ΒΙΒΛΙΟ - ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ - ΚΡΙΤΙΚΕΣ

Φίλες, φίλοι,

Σας καλωσορίζουμε στο blog της ομάδας ΒΙΒΛΙΟ-ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ-ΚΡΙΤΙΚΕΣ! Για πόσο μπορούμε να περιπλανηθούμε στον κόσμο του στοχασμού και της συνείδησης; Μέχρι πού αποδεχόμαστε το ελεύθερο πέταγμα της σκέψης; Κι όταν γυρίσουμε στο παρόν, στη λογική, στο «πρέπει», δεν θα πούμε ότι ήταν όνειρο, παράκρουση ή μέθη; Αυτό το ταξίδι της σκέψης στη μέθη και στο όνειρο ευελπιστεί να χαρίσει αυτή η ομάδα στον κάθε αναγνώστη. Να του δώσει φτερά για να ξεκινήσει το μαγικό σεργιάνι του σε έναν κόσμο απόλυτα αληθινό αλλά και τόσο ανεξερεύνητο, στον χώρο του βιβλίου που τόσο αγαπάμε. Και μαζί, να το στηρίξουμε με αγάπη, ήθος, ευγενικές προθέσεις, σκέψεις και πράξεις!

Γιούλη Τσακάλου

Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου 2019

Γράφει η Γιούλη Τσακάλου (ΒΙΒΛΙΟ-ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ-ΚΡΙΤΙΚΕΣ) για το βιβλίο "ΑΝΑΡΜΟΣΤΟΝ ΕΣΤΙ - Ειρήνη Βαρδάκη" Εκδόσεις BELL




Ενα μυθιστόρημα που μας καθηλώνει, με πρωταγωνίστρια μια νέα γυναίκα κακοποιημένη εγκλωβισμένη σε έναν εφιάλτη κάπου ανάμεσα στη ζωή και το θάνατο περιμένοντας τη δικαίωση που φυσικά κανείς δεν ξέρει αν θα έρθει! ΣΕ ΚΩΜΑ...

 Χωρίς να βλέπει, χωρίς να μιλά. Ακούει όμως όσα λέγονται και οι αποκαλύψεις γκρεμίζουν τον κόσμο της, απειλούν ξανά τη ζωή της. Ποιος θα τη σώσει από τον εφιάλτη; μια ιστορία πνιγμένη στο συναίσθημα Θυμός, φρίκη, θλίψη, αγωνία είναι μόνο κάποια από αυτά.

Η  συγγραφέας οδήγησε την ερωτική ιστορία των ηρώων της στη σκοτεινή πλευρά με τρόπο πραγματικά αριστοτεχνικό!

Μια εξαιρετική πολυεπίπεδη ιστορία !! ένα πρώτης τάξεως θρίλερ!! 

Διαθέτει περίτεχνη πλοκή – χαρακτήρες εξαιρετικά σκιαγραφημένοι και όχι απλώς μαριονέτες με πολύπλοκες προσωπικότητές! αποφεύγοντας να θεοποιήσει τους ήρωές της αλλά αντίθετα, παρουσιάζοντάς τους έτσι ακριβώς όπως είναι ο μέσος άνθρωπος, γεμάτοι ανασφάλειες, πάθη, φόβους, αδυναμίες και θέλω. Αυτά άλλωστε τα χαρακτηριστικά τους είναι και εκείνα που καθορίζουν τελικά την πορεία αλλά και την κατάληξη του δράματος, από την αρχή μέχρι το δραματικό φινάλε. 

Με αλλεπάλληλες ανατροπές που κόβουν την ανάσα και φέρνουν δάκρυα στα μάτια αναρωτιέσαι αν υπάρχουν τόσο διεστραμμένοι άνθρωποι ενα τόσο κατεστραμμένο είδος!!

Παρακολουθείς σελίδα, σελίδα, πως ο έρωτας από φωτεινός και λαμπερός μπορεί να περάσει στην αντίπερα όχθη και να γίνει σκοτεινός και ποταπός.  

Ανατρίχιασα και μονο που σκέφτομαι όσους βρίσκονται σε κώμα  διαβάζοντάς το είχα μπει στην διαδικασία να αναθεωρήσω πολλά πράγματα που είχα μέχρι τώρα δεδομένα στην ζωή μου!!  

Ενα βιβλίο με κινηματογραφική δράση. Πιστεύω βιβλίο αναφοράς για το μέλλον!! Το συστήνω ανεπιφύλακτα!!

ΓΙΟΥΛΗ ΤΣΑΚΑΛΟΥ
ΒΙΒΛΙΟ-ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ-ΚΡΙΤΙΚΕΣ



Περισσότερα για τη συγγραφέα εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου