ΒΙΒΛΙΟ - ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ - ΚΡΙΤΙΚΕΣ

Φίλες, φίλοι,

Σας καλωσορίζουμε στο blog της ομάδας ΒΙΒΛΙΟ-ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ-ΚΡΙΤΙΚΕΣ! Για πόσο μπορούμε να περιπλανηθούμε στον κόσμο του στοχασμού και της συνείδησης; Μέχρι πού αποδεχόμαστε το ελεύθερο πέταγμα της σκέψης; Κι όταν γυρίσουμε στο παρόν, στη λογική, στο «πρέπει», δεν θα πούμε ότι ήταν όνειρο, παράκρουση ή μέθη; Αυτό το ταξίδι της σκέψης στη μέθη και στο όνειρο ευελπιστεί να χαρίσει αυτή η ομάδα στον κάθε αναγνώστη. Να του δώσει φτερά για να ξεκινήσει το μαγικό σεργιάνι του σε έναν κόσμο απόλυτα αληθινό αλλά και τόσο ανεξερεύνητο, στον χώρο του βιβλίου που τόσο αγαπάμε. Και μαζί, να το στηρίξουμε με αγάπη, ήθος, ευγενικές προθέσεις, σκέψεις και πράξεις!

Γιούλη Τσακάλου

Τρίτη 3 Μαΐου 2022

ΒΙΒΛΙΟ-ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ-ΚΡΙΤΙΚΕΣ η άποψη της Λένας Παπανικολάου για το βιβλίο "Για ένα τανγκό" ΒΟΥΛΑ ΣΤΑΜΠΕΛΟΥ - Εκδόσεις Οσελότος


Για ένα Τανγκό - ΒΟΥΛΑ ΣΤΑΜΠΕΛΟΥ 

Εκδόσεις Οσελότος

“Τα μάτια εύκολα μπορούν να σε προδώσουν γιατί εκεί κάνουν φωλιά τα συναισθήματα”

Πόσα συναισθήματα μπορούν να χωρέσουν σε 78 σελίδες;
Σας πληροφορώ ΟΛΑ!

Το συγκεκριμένο βιβλιαράκι μπορεί να σε εκτοξεύσει ψηλά στον ουρανό, αλλά μπορεί και να σε προσγειώσει απότομα στη γη!
Όλγα, Δημήτρης, Μανώλης.


Έρωτας, φόβος, καρδιοχτύπι, ανασφάλειες, καθήκον!


Είναι πιο εύκολο να απαρνηθείς τα θέλω από τα πρέπει.
Συναισθήματα και καταστάσεις ξεχύνονται σαν ορμητικό ποτάμι!
Μη διστάσεις ποτέ στα θέλω σου!

Διώξε τον φόβο που φωλιάζει στην καρδιά σου!

Τόλμησε!


Ένας εφιάλτης μπορεί να σε κάνει να συνειδητοποιήσεις πως κανένας φόβος, καμιά ανασφάλεια, δεν είναι να είναι δυνατότερη από τη δύναμη της θέλησης, εκεί ανακαλύπτεις πτυχές του εαυτού σου που μέχρι πρόσφατα σου ήταν άγνωστες!

Έκλαψα, πόνεσα, λυπήθηκα, λυτρώθηκα!

Οφείλω ένα τεράστιο ευχαριστώ στην αγαπημένη φίλη Ντόρα, είναι αυτή  που φρόντισε αυτός ο θησαυρός να φτάσει στα χέρια μου.

Αναζητήστε το!


ΑΠΟ ΤΟ ΟΠΙΣΘΌΦΥΛΛΟ:

"Τις σκέψεις μου μέρα με τη μέρα τις βαραίνουν όλο και πιο πολύ τα βήματά σου. Έχω κλειστεί στο σκοτάδι μου. Ένα "γιατί" μου ξεσκίζει με μανία την ψυχή, κι αυτή η γαμημένη ελπίδα ότι θα ξανάρθεις με κρατάει όρθιο. Μη μ' αφήνεις άλλο στο σκοτάδι, αγάπη μου. Το ξέρω, δεν μπορεί, κάπου θα συναντηθούμε πάλι, για να χορέψουμε μαζί ένα τανγκό".


Μια ιστορία που περιστρέφεται γύρω από τα "πρέπει" και τα "θέλω" μιας νεαρής κοπέλας, της Όλγας, που έρχεται καθημερινά αντιμέτωπη με τους δικούς της φόβους…


Τι θα γίνει όμως όταν γνωρίσει τον έρωτα στα μάτια του Δημήτρη;
Θα τολμήσει άραγε να τον διεκδικήσει, ή θα μείνει αόρατος θεατής της ίδιας της τής ζωής; 

Λένα Παπανικολάου

ΒΙΒΛΙΟ-ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ-ΚΡΙΤΙΚΕΣ

Περισσότερα για το βιβλίο εδώ


 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου