ΒΙΒΛΙΟ - ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ - ΚΡΙΤΙΚΕΣ

Φίλες, φίλοι,

Σας καλωσορίζουμε στο blog της ομάδας ΒΙΒΛΙΟ-ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ-ΚΡΙΤΙΚΕΣ! Για πόσο μπορούμε να περιπλανηθούμε στον κόσμο του στοχασμού και της συνείδησης; Μέχρι πού αποδεχόμαστε το ελεύθερο πέταγμα της σκέψης; Κι όταν γυρίσουμε στο παρόν, στη λογική, στο «πρέπει», δεν θα πούμε ότι ήταν όνειρο, παράκρουση ή μέθη; Αυτό το ταξίδι της σκέψης στη μέθη και στο όνειρο ευελπιστεί να χαρίσει αυτή η ομάδα στον κάθε αναγνώστη. Να του δώσει φτερά για να ξεκινήσει το μαγικό σεργιάνι του σε έναν κόσμο απόλυτα αληθινό αλλά και τόσο ανεξερεύνητο, στον χώρο του βιβλίου που τόσο αγαπάμε. Και μαζί, να το στηρίξουμε με αγάπη, ήθος, ευγενικές προθέσεις, σκέψεις και πράξεις!

Γιούλη Τσακάλου

Κυριακή 27 Νοεμβρίου 2016

ΒΙΒΛΙΟ-ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ-ΚΡΙΤΙΚΕΣ, Η Αποψη της κ. Λίτσας Κοντογιάννη για το βιβλίο "Ο χορός της Νύμφης" Νατάσα Γκουτζικίδου, Εμπειρία Εκδοτική!!

περισσότερα για το βιβλίο εδώ

Χάρη στη ΝΙΚΗ ΕΚΔΟΤΙΚΗ επανακυκλοφόρησε  με επιπλέον κείμενο, διαφορετική επιμέλεια και ένα νέο εξώφυλλο. Το αποτέλεσμα δε, εξαιρετικό.
Ένα υπέροχο βιβλίο από μια υπέροχη συγγραφέα. Η γραφή της δε μοναδική.
Μια ατμόσφαιρα γεμάτη μυστήριο, που δεν εγκαταλείπει τον αναγνώστη ούτε στιγμή, και μια ιστορία βασισμένη πάνω στο μύθο των νυμφών και των νεράιδων που την κάνουν αν μη τι άλλο, μαγική, παρ’ όλο το σκληρό και αφιλόξενο περιβάλλον όπου διαδραματίζεται.
Η συγγραφέας καταφέρνει να μας «χώσει» κυριολεκτικά μέσα στην ιστορία, κι αυτό γιατί οι χαρακτήρες είναι ολοκληρωμένοι, σαν να είναι πραγματικοί και οι εικόνες που καταφέρνει και μας δίνει είναι αρκετά έντονες, φορτισμένες συναισθηματικά.
Φτάνει κανείς στο σημείο να προβληματίζεται για το τι παιχνίδια μπορεί να παίξει η μοίρα, αλλά και οι άνθρωποι.
Τα έχει όλα, αγωνία, έρωτα, ανατροπές, μυστήριο, συγκίνηση. Ενδιαφέρουσα πλοκή που «κρατάει» τον αναγνώστη  μέχρι το τέλος. Διαβάζεται άνετα «μονορούφι».

περισσότερα για τη συγγραφέα μας εδώ
Λίτσα Κοντογιάννη για την ομάδα
ΒΙΒΛΙΟ-ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ-ΚΡΙΤΙΚΕΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου