ΒΙΒΛΙΟ - ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ - ΚΡΙΤΙΚΕΣ

Φίλες, φίλοι,

Σας καλωσορίζουμε στο blog της ομάδας ΒΙΒΛΙΟ-ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ-ΚΡΙΤΙΚΕΣ! Για πόσο μπορούμε να περιπλανηθούμε στον κόσμο του στοχασμού και της συνείδησης; Μέχρι πού αποδεχόμαστε το ελεύθερο πέταγμα της σκέψης; Κι όταν γυρίσουμε στο παρόν, στη λογική, στο «πρέπει», δεν θα πούμε ότι ήταν όνειρο, παράκρουση ή μέθη; Αυτό το ταξίδι της σκέψης στη μέθη και στο όνειρο ευελπιστεί να χαρίσει αυτή η ομάδα στον κάθε αναγνώστη. Να του δώσει φτερά για να ξεκινήσει το μαγικό σεργιάνι του σε έναν κόσμο απόλυτα αληθινό αλλά και τόσο ανεξερεύνητο, στον χώρο του βιβλίου που τόσο αγαπάμε. Και μαζί, να το στηρίξουμε με αγάπη, ήθος, ευγενικές προθέσεις, σκέψεις και πράξεις!

Γιούλη Τσακάλου

Παρασκευή 23 Φεβρουαρίου 2018

Κυκλοφορεί το Μάρτη 2018 "12 ΓΥΝΑΙΚΕΣ - Κώστας Χαρδαβέλλας, Κωνσταντίνος Κ.Χαρδαβέλλας"Εκδόσεις Ωκεανός!



Κυκλοφορεί τον Μάρτιο από τις Εκδόσεις Ωκεανός!


Δώδεκα αληθινές ιστορίες έρωτα και προδοσίας. Δώδεκα γυναίκες, άγνωστες μεταξύ τους, που τις ενώνει ένα αόρατο νήμα: η ερωτική τους σχέση με τον Βάνια Βενιέρη. Ένας δημοσιογράφος επιτυχημένος, λαοφιλής, διαπλεκόμενος με την εξουσία, σκληρός και αδίστακτος στις σχέσεις του, παίζει με το γυναικείο φύλο πουλώντας κάλπικα όνειρα, οργώνει ψυχές και κορμιά κι ύστερα τα πετάει σαν αποτσίγαρα. 





 



Μέχρι που φτάνει η στιγμή που οι αμαρτίες του παρελθόντος επιστρέφουν μεταμφιεσμένες σε Νέμεσις, απειλώντας να τινάξουν στον αέρα το παρόν και το μέλλον του. Μία εβδομάδα είναι ο χρόνος που έχει στη διάθεσή του για να ανακαλύψει ποιος κρύβεται πίσω από τη μάσκα της εκδίκησης, πριν δει τη ζωή του να γίνεται στάχτη. Θα προλάβει;









ΒΙΒΛΙΟ-ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ-ΚΡΙΤΙΚΕΣ
ΓΙΟΥΛΗ ΤΣΑΚΑΛΟΥ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου