ΒΙΒΛΙΟ - ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ - ΚΡΙΤΙΚΕΣ

Φίλες, φίλοι,

Σας καλωσορίζουμε στο blog της ομάδας ΒΙΒΛΙΟ-ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ-ΚΡΙΤΙΚΕΣ! Για πόσο μπορούμε να περιπλανηθούμε στον κόσμο του στοχασμού και της συνείδησης; Μέχρι πού αποδεχόμαστε το ελεύθερο πέταγμα της σκέψης; Κι όταν γυρίσουμε στο παρόν, στη λογική, στο «πρέπει», δεν θα πούμε ότι ήταν όνειρο, παράκρουση ή μέθη; Αυτό το ταξίδι της σκέψης στη μέθη και στο όνειρο ευελπιστεί να χαρίσει αυτή η ομάδα στον κάθε αναγνώστη. Να του δώσει φτερά για να ξεκινήσει το μαγικό σεργιάνι του σε έναν κόσμο απόλυτα αληθινό αλλά και τόσο ανεξερεύνητο, στον χώρο του βιβλίου που τόσο αγαπάμε. Και μαζί, να το στηρίξουμε με αγάπη, ήθος, ευγενικές προθέσεις, σκέψεις και πράξεις!

Γιούλη Τσακάλου

Πέμπτη 7 Ιουλίου 2016

Εκδόσεις ΨΥΧΟΓΙΟΣ: πρόσκληση στην πρεμιέρα της ταινίας ΠΡΙΝ ΕΡΘΕΙΣ ΕΣΥ
 Μετά την επιτυχία του βιβλίου 📖, η ιστορία μεταφέρεται στη μεγάλη οθόνη, για να σας κάνει να γελάσετε, να κλάψετε και να απολαύσετε κάθε στιγμή!
Απαραίτητη η κράτηση θέσεων στο email: pr_2@psichogios.gr, μέχρι τις 13/7 (θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας).Οι τυχεροί αναγνώστες θα κερδίσουν από μία διπλή πρόσκληση για την avant-première που θα πραγματοποιηθεί στις 18/7 στην Αίγλη Ζαππείου. 😍 Οι νικητές θα ειδοποιηθούν μέσω email.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου