ΒΙΒΛΙΟ - ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ - ΚΡΙΤΙΚΕΣ

Φίλες, φίλοι,

Σας καλωσορίζουμε στο blog της ομάδας ΒΙΒΛΙΟ-ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ-ΚΡΙΤΙΚΕΣ! Για πόσο μπορούμε να περιπλανηθούμε στον κόσμο του στοχασμού και της συνείδησης; Μέχρι πού αποδεχόμαστε το ελεύθερο πέταγμα της σκέψης; Κι όταν γυρίσουμε στο παρόν, στη λογική, στο «πρέπει», δεν θα πούμε ότι ήταν όνειρο, παράκρουση ή μέθη; Αυτό το ταξίδι της σκέψης στη μέθη και στο όνειρο ευελπιστεί να χαρίσει αυτή η ομάδα στον κάθε αναγνώστη. Να του δώσει φτερά για να ξεκινήσει το μαγικό σεργιάνι του σε έναν κόσμο απόλυτα αληθινό αλλά και τόσο ανεξερεύνητο, στον χώρο του βιβλίου που τόσο αγαπάμε. Και μαζί, να το στηρίξουμε με αγάπη, ήθος, ευγενικές προθέσεις, σκέψεις και πράξεις!

Γιούλη Τσακάλου

Σάββατο 26 Μαΐου 2018

ΒΙΒΛΙΟ-ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ-ΚΡΙΤΙΚΕΣ Γράφει η κα Λίτσα Κοντογιάννη για το βιβλίο "Ο Στόχος - Παναγιώτης Δεληγιάννης" Εκδόσεις Λιβάνη!


ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΔΕΛΗΓΙΑΝΝΗΣ

Εκδότης: Α.Α. ΛΙΒΑΝΗΣ


Αυτό το βιβλίο το πήρα στα χέρια μου με μεγάλη ανυπομονησία. Παρ’ όλο που δεν είμαι λάτρης αυτού του είδους της λογοτεχνίας, αυτό το συγκεκριμένο, όσο το διάβαζα, δεν με απογοήτευσε ούτε στιγμή.

Η υπόθεση ξεκινά μέσα σε μια ευχάριστη ατμόσφαιρα, αλλά όσο προχωρά η ανάγνωση, τυλίγεται σε ένα πέπλο μυστηρίου, η αγωνία κορυφώνεται και περιμένουμε τη λύση του μυστηρίου. Αναρωτιόμαστε ποιος είναι άραγε αυτός ο περιβόητος ΣΤΟΧΟΣ, τι σχέση έχει αυτό το ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ, και ποιος είναι τελικά ο ρόλος του ήρωα στη όλη υπόθεση. Πολλά ερωτήματα λύνονται σε αυτό το βιβλίο, άλλα μένουν αναπάντητα και μάλλον θα πρέπει να περιμένουμε τις απαντήσεις στο επόμενο, και εύχομαι να μην χρειάζεται να περιμένουμε πολύ μέχρι την κυκλοφορία του.

Μέσα σε αυτή την ιστορία μπλέκονται πολλά στοιχεία, όπως φαντασία, μεταφυσική, θρίλερ, τρόμο, μυστήριο, κρυμμένα μυστικά.

Η πένα του συγγραφέα εξαιρετική, πολύ καλός γνώστης του είδους, δεμένη υπόθεση, δεν φλυαρεί πουθενά, έχει πλούσια και γρήγορη πλοκή  και κρατά το ενδιαφέρον του αναγνώστη αμείωτο και το μυαλό του σε εγρήγορση μέχρι την τελευταία σελίδα.

Λίτσα Κοντογιάννη
ΒΙΒΛΙΟ-ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ-ΚΡΙΤΙΚΕΣ 



Ο Παναγιώτης Δεληγιάννης είναι ένας από τους πολλά υποσχόμενους νέους συγγραφείς της σκηνής τρόμου και μυστηρίου στην Ελλάδα.
Γεννήθηκε τον Οκτώβριο του 1982 στην Αθήνα.
Είναι απόφοιτος ΤΕΦΑΑ από το Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Σήμερα ζει και εργάζεται στη Βαρυμπόμπη.
Είναι παντρεμένος και πατέρας ενός γιου τεσσάρων ετών.
Εκτός από τη συγγραφική του πορεία, αρθρογραφεί σε πολλά sites και blogs.
Ο Στόχος (Ημερολόγιο) είναι το πρώτο μέρος μιας τριλογίας μυστηρίου που γεννήθηκε κατά τη διάρκεια των περιπάτων του συγγραφέα στα δύσβατα μονοπάτια της Πάρνηθας.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου