ΒΙΒΛΙΟ - ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ - ΚΡΙΤΙΚΕΣ

Φίλες, φίλοι,

Σας καλωσορίζουμε στο blog της ομάδας ΒΙΒΛΙΟ-ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ-ΚΡΙΤΙΚΕΣ! Για πόσο μπορούμε να περιπλανηθούμε στον κόσμο του στοχασμού και της συνείδησης; Μέχρι πού αποδεχόμαστε το ελεύθερο πέταγμα της σκέψης; Κι όταν γυρίσουμε στο παρόν, στη λογική, στο «πρέπει», δεν θα πούμε ότι ήταν όνειρο, παράκρουση ή μέθη; Αυτό το ταξίδι της σκέψης στη μέθη και στο όνειρο ευελπιστεί να χαρίσει αυτή η ομάδα στον κάθε αναγνώστη. Να του δώσει φτερά για να ξεκινήσει το μαγικό σεργιάνι του σε έναν κόσμο απόλυτα αληθινό αλλά και τόσο ανεξερεύνητο, στον χώρο του βιβλίου που τόσο αγαπάμε. Και μαζί, να το στηρίξουμε με αγάπη, ήθος, ευγενικές προθέσεις, σκέψεις και πράξεις!

Γιούλη Τσακάλου

Σάββατο 1 Οκτωβρίου 2016

Ενα υπέροχο καλωσόρισμα για το νέο μυθιστόρημα "Αμαρτωλή Πόλη" Μάνος Κοντολέων , Εκδόσεις Πατάκη!!

 Όσα αγαπάμε στον κύριο Μάνο Κοντολέων ήταν εδώ! 

Λυπάμαι που δεν μπόρεσα να τ απολαύσω .. Τον ευχαριστώ θερμά  για την τιμή της πρόσκλησης . 

Ο κύριος Κοντολέων εχει τέλεια γνώση της ανθρώπινης ψυχής, κατηχητής των δικών μας "γιατί" και "πως"... Ο αγαπημένος μας συγγραφέας είναι πάλι εδώ, πάντα δίπλα μας με το νέο του πόνημα ! Πολλά συγχαρητήρια !! και πολλά ευχαριστώ για ένα ακόμα υπέροχο ανάγνωσμα.

Γιούλη Τσακάλου.




 Από τους σημαντικότερους συγγραφείς μας, ο Μάνος Κοντολέων είναι δεινός αφηγητής και δια ζώσης. Μας ταξίδεψε πολλά χρόνια πίσω, σε βιβλία αγαπημένα και μοιράστηκε μαζί μας σημαντικές σκέψεις του για το παιδικό και νεανικό βιβλίο...


 Κώστας Στοφόρος (δημοσιογράφος - συγγραφέας )

Ήταν όμορφη ιδέα της Έλενας Πατάκη να μαζευτούμε -παλιοί και καλοί φίλοι, στενοί συνεργάτες- στο πατάρι του βιβλιοπωλείου Πατάκη και να καλωσορίσουμε το νέο μου μυθιστόρημα "Αμαρτωλή Πόλη". Κουβεντούλες, ξεφυλλίσματα, ένα σύντομο απόσπασμα ακούστηκε και παλιές ιστορίες θυμηθήκαμε για να γιορτάσουμε σχέσεις και έργα μιας ολόκληρης ζωής. Θέλω να ευχαριστήσω όλους εκείνους που βρέθηκαν δίπλα μου. Μα κι όσους ακόμα αν και θα το ήθελαν τελικά δεν το κατάφεραν -αμαρτία εξομολογούμενη, αμαρτία δεν είναι. 

Μάνος Κοντολέων


ΓΙΟΥΛΗ ΤΣΑΚΑΛΟΥ
ΒΙΒΛΙΟ-ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ-ΚΡΙΤΙΚΕΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου