ΒΙΒΛΙΟ - ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ - ΚΡΙΤΙΚΕΣ

Φίλες, φίλοι,

Σας καλωσορίζουμε στο blog της ομάδας ΒΙΒΛΙΟ-ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ-ΚΡΙΤΙΚΕΣ! Για πόσο μπορούμε να περιπλανηθούμε στον κόσμο του στοχασμού και της συνείδησης; Μέχρι πού αποδεχόμαστε το ελεύθερο πέταγμα της σκέψης; Κι όταν γυρίσουμε στο παρόν, στη λογική, στο «πρέπει», δεν θα πούμε ότι ήταν όνειρο, παράκρουση ή μέθη; Αυτό το ταξίδι της σκέψης στη μέθη και στο όνειρο ευελπιστεί να χαρίσει αυτή η ομάδα στον κάθε αναγνώστη. Να του δώσει φτερά για να ξεκινήσει το μαγικό σεργιάνι του σε έναν κόσμο απόλυτα αληθινό αλλά και τόσο ανεξερεύνητο, στον χώρο του βιβλίου που τόσο αγαπάμε. Και μαζί, να το στηρίξουμε με αγάπη, ήθος, ευγενικές προθέσεις, σκέψεις και πράξεις!

Γιούλη Τσακάλου

Πέμπτη 13 Οκτωβρίου 2016

Λέσχη Ανάγνωσης Λογοτεχνίας με συντονιστή τον συγγραφέα Μάνο Κοντολέων!!Το βιβλιοπωλείο Νέος Κύκλος και οι εκδόσεις Ευρασία αναγγέλλουν τη λειτουργία μιας Λέσχης Ανάγνωσης Λογοτεχνίας με συντονιστή τον συγγραφέα Μάνο Κοντολέων 

Οι συναντήσεις ξεκινούν την Τετάρτη 19 Οκτωβρίου (18.00 έως 20.00) και θα συνεχίζονται ανά δεκαπενθήμερο μέχρι τις αρχές Ιουνίου 2017. 

Πληροφορίες-προεγγραφές: 

Βιβλιοπωλείο Νέος Κύκλος. Καραολή & Δημητρίου 43, Πειραιάς. Τηλ: 210 4100145.ΓΙΟΥΛΗ ΤΣΑΚΑΛΟΥ
ΒΙΒΛΙΟ-ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ-ΚΡΙΤΙΚΕΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου