ΒΙΒΛΙΟ - ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ - ΚΡΙΤΙΚΕΣ

Φίλες, φίλοι,

Σας καλωσορίζουμε στο blog της ομάδας ΒΙΒΛΙΟ-ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ-ΚΡΙΤΙΚΕΣ! Για πόσο μπορούμε να περιπλανηθούμε στον κόσμο του στοχασμού και της συνείδησης; Μέχρι πού αποδεχόμαστε το ελεύθερο πέταγμα της σκέψης; Κι όταν γυρίσουμε στο παρόν, στη λογική, στο «πρέπει», δεν θα πούμε ότι ήταν όνειρο, παράκρουση ή μέθη; Αυτό το ταξίδι της σκέψης στη μέθη και στο όνειρο ευελπιστεί να χαρίσει αυτή η ομάδα στον κάθε αναγνώστη. Να του δώσει φτερά για να ξεκινήσει το μαγικό σεργιάνι του σε έναν κόσμο απόλυτα αληθινό αλλά και τόσο ανεξερεύνητο, στον χώρο του βιβλίου που τόσο αγαπάμε. Και μαζί, να το στηρίξουμε με αγάπη, ήθος, ευγενικές προθέσεις, σκέψεις και πράξεις!

Γιούλη Τσακάλου

Σάββατο 26 Μαΐου 2018

Γράφει η Γιούλη Τσακάλου για το βιβλίο "Το δέμα - Sebastian Fitzek" Εκδόσεις Διόπτρα!






Το «ΔΕΜΑ»  είναι ένα ψυχολογικό θρίλερ με ιλιγγιώδες ταχύτητες, με έντονη, αυθεντική γραφή…Σφιχτοδεμένο, πέρα ως πέρα συναρπαστικό. 

Έξυπνο, συγκινητικό -και αληθινά τρομακτικό με αιφνιδιαστικές ανατροπές Οι απαντήσεις σε όλες μας τις απορίες αποκαλύπτονται με εξαιρετικό τρόπο σε μια πλοκή που εξελίσσεται μέσα από κεφάλαια που τελειώνουν αφήνοντάς σε πάντα με κομμένη την ανάσα.» 

Εξετάζει και παίζει με τα όρια του ανθρώπινου μυαλού... καθηλωτικό σε κάνει να αμφιβάλλεις και να προσπαθείς να μαντέψεις   μέχρι την τελευταία πρόταση. 

Ένα βιβλίο στο οποίο τίποτα δεν είναι αυτό που φαίνεται, και με αρκετές ανατροπές που σε βάζουν σε σκέψεις για το τι θα ακολουθήσει! 

Η υπέροχη και εθιστική γραφή του "Fitzek" καθιστούν το βιβλίο να διαβάζεται σε χρόνο ρεκόρ!

Γιατί είναι ένα καθαρόαιμο ψυχολογικό θρίλερ, όπως και όλα τα βιβλία του "Fitzek"  ιδιοφυές, έντονο, ανατρεπτικό μέχρις εσχάτων και με τέλος που δεν το περιμένεις ιδιαίτερα αναπάντεχο.

Για το τέλος βέβαια αν είχα  μπροστά μου τον συγγραφέα θα είχα πολλές ερωτήσεις να του κάνω σχετικά με την ηρωίδα του …

Το συνιστώ ανεπιφύλακτα σε όσους αγαπούν τα ψυχολογικά θρίλερ!!

Γιούλη Τσακάλου
ΒΙΒΛΙΟ-ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ-ΚΡΙΤΙΚΕΣ

 

Sebastian Fitzek

Ο Sebastian Fitzek γεννήθηκε το 1971 και είναι ο πιο επιτυχημένος συγγραφέας ψυχολογικών θρίλερ στη Γερμανία. Το πρώτο του μυθιστόρημα, Η θεραπεία, κυκλοφόρησε το 2006 κι έγινε αμέσως best seller. Έκτοτε τα βιβλία του έχουν μεταφραστεί σε είκοσι τέσσερις γλώσσες κι έχουν διασκευαστεί για τον κινηματογράφο και το θέατρο. Ο Sebastian Fitzek ζει με την οικογένειά του στο Βερολίνο. www.facebook.de/sebastianfitzek.de www.sebastianfitzek.de fitzek@sebastianfitzek.de

1 σχόλιο:

  1. Συμφωνώ απολύτως!
    Το τελείωσα σε 2 μέρες (χρόνος ρεκόρ για μένα) χθες βράδυ... δηλαδή στις 3 τα ξημερώματα γιατί ΈΠΡΕΠΕ να διαβάσω τί θα γίνει στο επόμενο κεφάλαιο, κ μόλις αυτό τελείωνε, ΈΠΡΕΠΕ να διαβάσω κ το επόμενο κ τελικά έμεινα άναυδη με το τέλος😉

    ΑπάντησηΔιαγραφή