ΒΙΒΛΙΟ - ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ - ΚΡΙΤΙΚΕΣ

Φίλες, φίλοι,

Σας καλωσορίζουμε στο blog της ομάδας ΒΙΒΛΙΟ-ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ-ΚΡΙΤΙΚΕΣ! Για πόσο μπορούμε να περιπλανηθούμε στον κόσμο του στοχασμού και της συνείδησης; Μέχρι πού αποδεχόμαστε το ελεύθερο πέταγμα της σκέψης; Κι όταν γυρίσουμε στο παρόν, στη λογική, στο «πρέπει», δεν θα πούμε ότι ήταν όνειρο, παράκρουση ή μέθη; Αυτό το ταξίδι της σκέψης στη μέθη και στο όνειρο ευελπιστεί να χαρίσει αυτή η ομάδα στον κάθε αναγνώστη. Να του δώσει φτερά για να ξεκινήσει το μαγικό σεργιάνι του σε έναν κόσμο απόλυτα αληθινό αλλά και τόσο ανεξερεύνητο, στον χώρο του βιβλίου που τόσο αγαπάμε. Και μαζί, να το στηρίξουμε με αγάπη, ήθος, ευγενικές προθέσεις, σκέψεις και πράξεις!

Γιούλη Τσακάλου

Τετάρτη 29 Ιουνίου 2016

Κριτική άποψη για το βιβλίο "ΒΑΛΕΝΤΙΝΑ Η ΓΗΤΕΥΤΡΑ ΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ , Εκδόσεις Ψυχογιός

Είναι μοναδικό να μπορείς να καθηλώνεις τον αναγνώστη με αυτόν τον ιδιαίτερο τρόπο. 
Διαβάζοντας αυτό το βιβλίο βρέθηκα να ταξιδεύω σε δυο κόσμους του χτες και του σήμερα !! σαν να ταξίδευα με χρονομηχανή, μαζεύοντας απαντήσεις!! έχει τη δύναμη και την επιβλητικότητα που απαιτείται για να ΚΑΘΗΛΩΣΕΙ τον αναγνώστη από την πρώτη κιόλας σειρά. Ένας νέος κόσμος, τον οποίο δημιούργησε η συγγραφέας για εμάς! Mας επέτρεψε την είσοδο, και όλα ήταν μαγικά! Η δύναμη της ψυχής που κρύβει ο καθένας μας μέσα του ενδόμυχα απ΄οτι φαίνεται είναι πραγματικά αστείρευτη.
Τελικά, τα συναισθήματα είναι αυτά που μας καθιστούν ανθρώπινα όντα. Μια σκληρή ιστορία, που κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον μου με πολλά στοιχεία ρεαλισμού, πασπαλισμένη με μια μυθιστορηματική αύρα! Τελικά η αλήθεια είναι ότι οι καλοί άνθρωποι δοκιμάζονται σε αυτήν τη ζωή, τους κακούς δεν τους ενοχλεί τους δίνει χρόνο να μετανιώσουν για τα λάθη τους!Όταν διαβάζω τα βιβλία της Δήμητρας Ιωάννου νιώθω σαν να "παραμονεύει" τις αντιδράσεις μου! Και είναι πολλές! Πιστέψτε με! Την ευχαριστώ που μας δίνει την δυνατότητα να ξεχαστούμε από την καθημερινότητα μας με κάτι που τόσο αγαπάμε!!

Γιούλη Τσακάλου  
ΒΙΒΛΙΟ-ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ-ΚΡΙΤΙΚΕΣ
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου